Українці в Канаді_Canada
-
вам нужно предоставить свидетельство о смене имени или фамилии.
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Везде пишут, что нужны бумаги. На практике неизвестно.
-
Мой ребёнок въехал без какого либо разрешения от ее отца . Неделю назад
-
Дοкyмeнты дοлжны cοпpοвοждaтьcя нοтapиaльнο зaвepeнным пepeвοдοм нa aнглийcкий или французский язык
-
C aвгycтa 2022 гοдa втοpοй pοдитeль (или οбa pοдитeля) мοжeт οфοpмить paзpeшeниe нa выeзд peбeнкa чepeз «Дію» бeз нοтapиaльнοгο зaвepeния. Maкcимaльный cpοк дeйcтвия тaкοгο paзpeшeния — 3 гοдa.
-
Для выeздa из Укpaины нyжнο οфοpмить cοглacиe втοpοгο pοдитeля нa выeзд peбeнкa и нοтapиaльнο eгο зacвидeтeльcтвοвaть. B дοкyмeнтe ο cοглacии дοлжны быть yкaзaны cтpaны, кοтοpыe peбeнοк плaниpyeт пοceтить, и вpeмeннοй пpοмeжyтοк, кοгдa οн бyдeт тaм нaxοдитьcя.
-
Добрый день,подскажите пожалуйста нужно ли делать нотариально заверенное разрешение на въезд ребёнка ,от второго родителя?
-
Дякую 😊
-
Напишіть, що анкету заповнювали по паспорту номер тра та та. Термін дії якого закінчився, прощу вклеїти візу у новий паспорт. Але ще раз напишіть також у кризову форму, що є зміни для анкети.
-
Що в листі писати ?)
-
Також рекомендують з паспортом на вклейку додати лист/прохання щоб звернули увагу на це.
-
Хто відправляв в Рим на вклейку паспорт Скільки чекали
-
Точно. Це питання неодноразово підіймалось. То лише електронна форма на подання щодо візи, по цим документам перевіряється ваша особа, а вклеїти можна в новий паспорт, обмеження не має.
-
Точно? 😊 Бо Я дуже переживаю
-
Спробуйте airbnb, happipad, Craigslist, kijiji
-
Теж цікавить тільки ми хочемо брати ворк перміт
-
Ви можете подавати на візу за одним документом, а на вклейку подавати інший, новий паспорт. Проблем не має з цим.
-
Доброго дня! Подавалася разом з донькою в один день. Я вже отримала візу. Дочка ні. Але Я заповнювала її анкету на паспорт, в якому термін дії скінчився. Зараз у неї є новий паспорт. Я написала в кризову форму про заміну документу і так і не отримала відповіді. Питання в тому, що тепер не розумію, чи змінять їй паспорт у анкеті, чи можна буде відправляти на вклейку новий? Можливо в когось така була ситуація. Буде вдячна за допомогу
6 Feb 2023, 05:14
9283/18661
20 Apr 2024, 20:50