Українці в Канаді_Canada
-
Добрый день .Подскажите в Мадриде в визовый центр можно самостоятельно сдать паспорт на вклейку визы или же только курьерской службой нужно отправлять ?
-
добрий день!!! може кому буде треба. Варшаві недалеко де подаємо на біометрію і на вклеювання візи є "фірмочка",друкують усі види документів для візового центру і так загалом Перед тим як друкувати треба на їхню електронну пошту надіслати документ, що вам потрібен
-
В Калгари на днях около полу часа всё заняло.
-
А раптом не маєте інформації скільки то може зайняти часу?
-
В первом в Канаде надо успеть.
-
На жаль цього поки що не знаю. Якось навіть не задумувався.
-
Та при отримані треба перевірити щоб обов'язково була позначка CUAET. Бо без неї не будуть надаватися різні програми та допомоги які розраховані на неї.
-
Я ще не отримував =). Але судячи з інформації то так. Про прильоту ви будете спілкуватися з інспектором. І він на місці вам видає ворк перміт.
-
При заповнені є варіант "не знаю" тому не думаю що будуть якісь проблеми якщо поїдете в іншу провінцію ніж планували
-
Доброго дня всім. Допоможіть будь ласка. Заповняю arrivecan і деякі деталі не розумію як правильно заповнити. Маємо дві пересадки,то там де вказується номер реєсу вказувати перший чи останній? І на тему вакцинації,вакцинувалась минулого року а тепер брала бустерну дозу. То вказувати 1 і 2 чи 1 і 3? Наперед вдячна
-
Скажіть будь ласка. Якщо була помилка в прізвищі при заповненні аплікації. Через кризову форму написала листа. Але прийшов запит на біометрію. І там прізвище з помилкою ще, що робити? Чекати вони виправлять і вишлють нове? Чи їхати здавати біометрію за цим що з помилкою???? І якось можуть на біометріі то виправити?
-
Спасибо 😉