Українці в Канаді_Canada
-
скину вам інструкцію
-
Доброго вечора усім ! Може хтось допомогти, з декількох питань , по заповненню анкети ? 1 Якщо я ніколи не робив офіційно, що робити з цим пунктом ? Як ніколи не працювавший ? 2 Я збираюся подавати с братом (рідний) Як треба зробити краще , подати в одній анкеті , чи робити кожному ? Р.S. Дякую за допомогу )
-
я просто написав потенційному роботодавцю и спитав чи є вакансія для мене и відповідь так.
-
Елементарно піти в ресторан працювати, то я пішла через 1,5 місяці після приїзду
-
Я не казала про висококваліфіковану роботу)
-
Все добре, крім того, що довгий процес працевлаштування.
-
а так ютюб, та інші платформи. там багато чого
-
ну поки люди облаштуються, важко сказати. перші враження ейфорія :) треба пожити
-
Питання часу. Цікава думка про Канаду людей, які вже приїхали.
-
їдьте, та гляньте. чого питати?)
-
Шо там Піпл? Добре в Канаді? 😉
-
Добрий день! Якщо після здачі біометрії, в період очікування на вклейку візи, людина поміняла прізвище і відповідно паспорт, яка процедура вклейки візи в новий паспорт з новим прізвищем? Потрібно повідомити в кризову форму чи перекладати сертифікат про зміну прізвища і також надсилати? Нелогічно подавати нову аплікацію, адже відбитки ті ж самі. Допоможіть, будь ласка!
-
Хтось записувався по цьому номері?
-
Я это понял значит Виза в Пасспорт ??
-
Це інформація про стан Вашої аплікації! Що Вам не потрібно йти на інтерв’ю , але якщо будуть зміни. Вам повідомлять. А також дані коли Ви здавали біометрію і тд.
-
А якщо я заповнювала на себе і вказувала на початку сім’я і після вводила ще дані на чоловіка і дитину! Вже біометрію ми з чоловіком сдали . Мені лист на візу прийшов, чоловіку ще чекаємо! На дитину теж лист на візу має прийти?
-
Пришёл такой лист после того как отправил Пасспорт ) что это значит
-
Это всем приходит😁
-
Зрозуміла, дякую Вам
-
Потім отримайте повідомлення, що вже готові и можна забирати . Ці дати, що питала дівчина, це автоматично пише якщо вам було відправлено якийсь лист з інструкцією і що ви його прочитали
6 Feb 2023, 05:14
9729/18661
20 Apr 2024, 20:50