Українці в Канаді_Canada
-
Зрозуміла. Дякую вам🤗
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Я получил ФОЛС визу, хочу отдать паспорт на вклейку визы. 1. Распечатал визу 2. Запизался на вклейку и распечатал приглошение с датой и временем. 3. Паспорт загран. Нужны какие-то еще документы или этих достаточно?
-
Щиро дякую🤗
-
Ще таке питання,на сайті при заповненні CUAET пише що сама віза дійсна 10 років. То якщо паспорт закордонний дійсний до 2024 року,я отримаю візу до його закінчення,а потім зможу його продовжити в консульстві України в Канаді і продовжити візу. Я добре розумію? Якщо не так то поправте мене будь ласка🙏
-
Ми забирали самі в Варшаві, ніяких зборів не було
-
Доброго дня!У мене питання, якщо ви заповнювали анкету по паспорту якій закінчується через рік,а на вклеювання візи відправляєти новий паспор.Чи можливий такий варіант? Хто стикався з такою ситуацією? Щиро дякую хто поділиться інформацією.
-
Це письмо про те, що документ вийшов з посольства, але в візовий ще не потрапив, буде ще повідомлення що вже в візовому, але краще дзвоніть та питайте, чи вже є в візовому центрі
-
Який саме ПЦР потрібен, в Польші їх три
-
Надійшло таке повідомлення, після надсилання паспорту поштою, які прогнози отримання паспорту з візою?
-
Дякую!