Українці в Канаді_Canada
-
Не забудьте в тому каналі натиснути кнопку «я не бот» ;)
-
Спасибо
-
Спробуйте тут спитати, якщо не питали t.me/ManitobaLife
-
Доброго здоровья. Есть кто-то из Манитобы Виннипег. Может как-то можете помочь с арендой жилья (не финансово). Советом, или возможно кто-то сдаёт его?
-
Надійшло таке повідомлення, після надсилання паспорту поштою, які прогнози отримання паспорту з візою?
-
Дякую!
-
У мене польські і я зараз роблю міжнародні по женевській схемі, але я не знаю, як довго з ними можна їздити. З звичайними європейськими - начебто, 90 днів. Бо там не вписана канадська адреса
-
Доброго дня, підкажить чи можливо з ірланським посвідченням водія керувати автівкою в Канаді?
-
Не знаю какую провинцию лучше выбрать ,работа желательно по прОфесии массажист либо ресторанный бизнес.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, в ArriveCan при заповнені інформації на всіх членів сімї QR код по завершенні повинен бути на кожного ?
-
А можна замовити, знаходячись за кордоном через ДП?
-
Дякую)
-
Привіт) хто підкаже,що робити в такій ситуації коли маю закордонний паспорт сроком дії до квітня 2024 року,якщо подамся на візу CUAET то на який це буде час? До кінця дії паспорта? І чи можна потім якось продовжити візу? Як взагалі це відбувається? Дякую)
-
Спасибо большое
-
Наче Канада з 2021 року почали впускати людей з вакциною CoronaVac , тому карантину не буде
-
Доброго вечора спільнота. Підскажіть будьласка, Якою кур'єрською службою відправляли паспорт на вклейку візи в Швеції. Дякую
-
Какая провинция в Канаде подходящая для работы ,подскажите пожалуйста,кто знает
-
Пишут что ждать можно оч долго...мы ждём уже 2 недели ...вот планирую отправлять ...
-
Не впевнена ) Зараз важко бути впевненим
-
Ви впевнені, що ще не здавши біометрію, та в жовтні вже летіти?! Ми в Варшаві в квітні здали біометрію, а документи нам зробили лише неділю тому
6 Feb 2023, 05:14
9934/18661
20 Apr 2024, 20:50