Українці в Канаді_Canada
-
Дякую!!!
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, для того щоб діти пішли до школи та садочка потрібно було заповнювати в анкеті для них що вони їдуть навчатися!? Я написала visitor. Чи будуть тепер проблеми з прийняттям дітей до школи? (вік дітей 9 та 5 рочків).
-
Зі мною летіли люди навіть по дві собаки мали. Так можна, але не всі породи можна. Якщо у Вас собака з порід з приплюснутим носом(пекінес, мопс, і т. д) - то не факт, що пустять у літак. Це пов'язано з дихальної системою. Моя знайома летіла, щоправда в США, з Польщі, цей нюанс їй пояснили, тому собаку відправили через Cargo (2000 злотих). У деяких провінціях є податок на собак. Це поки що все, що знаю про собак. Мы летіли з котом, і коли цікавилися питаннями стосовно тварин-теж проскакувала інфа про собак. Ось група, думаю там знайдете більше інфи. t.me/petstocanada успіхів Вам.
-
Огоо
-
Я чекаю від червня😢
-
Может так и сделаю. Я еду в январе.
-
Радять скинути готівку через ria many transfer ‘ ніхто не зна як вони ?
-
Чия програма не розбираюсь. Яка хороша з Канади в Польщу?
-
Увага тим, хто користується сервісом Paysend! Ми про це попереджали давно. Це російський бізнес. Користуючись цим сервісом, ви фінансуєте війну проти України. Paysend - 🇷🇺, сервіс маскується під британців. 1) розробники, HR, маркетинг та інші департаменти в 🇷🇺. 2) засновник www.linkedin.com/in/abdul-abdulkerimov 3) General manager в Канаді www.linkedin.com/in/timur-shomansurov-2308b86 Російський слід тут у всьому. Гроші йдуть в Росію, зарплати працівникам платяться в Росії, податки платять в Росії. За ці гроші виготовляють кулі та ракети, які вбивають українців. Choose wisely. Обирайте з розумом Перекази з-за кордону на картки українських банків. Ми користуємось сервісом Wise, який дозволяє зараховувати гроші на українські рахунки за хвилини! Ви можете відправляти кошти як по номеру картки, так і IBAN. Реєстрація тут 💛💙