Українці в Канаді_Canada
-
Дайте конкретні рішення, як сьогодні покращити життя Украінців в Канаді. Всі знають ,що все навкруги мішає жити добре, Але що з цим робити?
-
Так і буде. Міністр еміграціі так нам і сказав при зустрічі, Але незрозуміло чи виконає він свою обіцянку, на який строк продовжуть Work Permit 3 або 1 рік. Дуже багато моментів. Тому потрібно збирати більше украінців !
-
Ми хочемо у Керівництва Канади випросити спеціальне рішення для отримання PR. Тому що біля 85% CUAET українців не пройдуть по балам Expres Entry, щоб отримати PR
-
Чому гавермент Канади повинен перейматись саме тим як покращити життя українцям? Ми що якісь унікальні? Всі повинні самі працювати на покращення свого життя, це стосується і імаграції, чому хтось повинен закінчувати коледж, шукати роботу яка підійде під іміграцію а інші отримають все просто так?
-
Білети купляйте заздалегіть, щоб дешевше було.
-
Було б чудово якби подовжили термін можливого приїзду, коли ще можна отримати бонуси програми. Багато хто зробив візу але ще не виїхав. Особисто я збираюсь виїхати в кінця березня, боюсь буде великий наплив у цей час, ціни на квитки уже підросли значно теж.
-
Приходьте на вебінар в Неділю там поспілкуємось, щоб всі чули.
-
Та от ще не взяв, бо сподіваюсь що можливо продовжать термін. Білети то я ще можу взяти, але не хочеться летіти з невеликою сумою в кишені. Якби продовжили допомогу, то і більше б заробив і дешевше білети взяв. Думаю така проблема у багатьох, проте можу і погодитись з тим що ця програма і так подарунок для нас і на уступки більше йти не будуть.
-
Доллар 60 к
-
У знакомой опыта много в Франции, 7 лет + англ знает очень хорошо, и молодая, ей отказали, а вот индуска молодая у которой опыта не было вообще и англ на минимум уровня, ее приняли. Лишь в том что менеджер индус
-
А ещё менеджеры берут на работу людей своей национальности, а не по проф навыкам, уже не однократно слушал про такую фигню, с Индусами связано
-
Я не разу не видел что бы кто тот давал 60 к долларов в долг
-
Не понимаю как эта индуска будет общаться с посетителями
-
Но там не офис, а работа в отеле
-
Ну они платят за учебу? Платят, в чем проблема тогда? Они ничего нелегального не делают. То что они ходят по фуд банкам - ну канадцы тоже по ним теперь ходят из-за гениального федерального правительства, который раздает бабки на право и на лево всем кому попало. То что много тут индусов, согласен, ну многие из них открывают тут бизнеса, инвестируют в государственную казну, само собой среди них есть огромное количество не очень приятных людей, ну так среди украинцев тоже. То что многие тут ходят на работу чисто на выживания как вы выразились, чья это проблема то?:) конечно если жить в Торонто и работать на небольшую зарплату, то прийдётся выживать, ну так кто заставляет то жить так кого-то?
-
Індусів, яки волають слава підорасії
-
Единственное что я не люблю это как работают индусы в сферах питания, антисанитарные условия
-
Знаю лично несколько индусов с ними работал в Европе, и они сейчас работают здесь, это действительно профессионалы
-
Пьяные за рулём