Українці в Канаді_Canada
-
Здравствуйте! Я буду ехать в начале февраля в Варшава - Калгари, если кто желает познакомится и ехать вместе, пишите в лс, я парень 30+, я еду на легке без вещей, и без каких либо планов, GTA.
-
Дзвонили, не відповідають. Писали декілька разів, вони запитували дані, щоб подивитися у базі, але потім відписали, що не знайшли. З'їхали на те, що свята. По пошті ми відстежили, що рекомендований лист з паспортом надійшов до центру. А далі вони не можуть побачити, де він. Це нормально?
-
Если лично подаете то да, а если почтой отправляете то не нужно
-
А якщо пройшло декілька тижнів, а трекінг номер так і не прийшов?
-
Шановні Українці,які вже в Канаді, звертаюсь до Вас!!! Підскажіть но мені будь ласка 🙏 яке воно життя в цьому краї? Мене цікавить все як з роботою без знання англійської мови, навчання дітей, скільки коштує житло,та приблизно на місяць скільки витрачати прийдеться на їжу,скільки коштує авто бюджетне,чи дають виплати та як одразу або частково? Взагалі має сенс летіти за тисячі кілометрів??? Ми з Харкова Мені 34 я водій за фахом. Мати з двома доньками 13 та 5 років житло зруйноване вщент. наразі в Грузії чекаю на вклейку візи нам вже погодили в'їзд до Канади. Буду вдячна за відповіді🙏
-
Привет всем . Пошла аллергия по телу и нужно срочно к врачу ) скажите в какие именно госпитали обращаться со страховкой ?)
-
Коли приймаєте кошти по Interac e-transfer, переріряйте ім'я відправника. Цілком ймовірно що в даному випадку кошти були перераховані з вкраденого рахунку — шахраї просто відмивали кошти. Навіть коли щось продаєте на маркетплейсах по типу Kijiji потрібно бути обережними. Варто попросити показати Drivers license і перевірити ім'я з іменем в e-transfer. Якщо в банк потрапляє скарга про те що ви шахрай — довести супротивне дуже складно, займе декілька місяців і кучу нервів, і це при наявності підтверджуючих документів.
-
дякую🌷тоді підемо раніше
-
Дуже дякую вам за відповідь! У нас на 13.00,але в малої дитини як раз обідній сон в цей час. Тому думаємо є сенс йти раніше чи ні