Українці в Канаді_Canada
-
Дякую
-
Доброго вечора. Мене цікавлять безкоштовні квитки на літак до Канади. Можливо хтось знає якісь сайти?
-
Паспорт відавав на вклейку в візовому центрі, забирати маю теж в візовому центрі. До якого посольства відіслали паспорт і для чого? Не зрозуміло.
-
Я знаю англійську, питання в тому до якого ще посольства?)))
-
Здравствуйте! Подскажите если с Варшавы лететь в Калгари через Лондон, нужна виза?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, що таке “Embassy CVO”? Я так розумію, що паспорт з візою вислали в візовий центр, але що вони мають на увазі «Embassy CVO»? І друге питання: мені потрібно чекати лист щодо того, що паспорт доставлено в візовий центр, чи через якийсь час просто їхати і забирати? Паспорт подавав сам, забирати буду теж сам. Дякую!
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка як діяти. Мої батьки отримали ось такий лист (відправили паспорта без погодження на візу для молодших дітей). Читала про досвід багатьох, що це спрацьовувало і вклеювали візу відразу всім. Буду вдячна за будь-які поради чи ваш досвід 🫶🏻
-
Дякую
-
Привіт Сорі, за таке запитання, можливо воно банальне) Ціни на маркетплейсі в ФБ є у доларах США чи Канадських. Дякую
-
Наведені нижче дані надані Канадським агентством прикордонної служби і відповідають громадянам України і повертаються постійним жителям Канади українського походження, які прибули в Канаду наземним або повітряним транспортом у період з 1 січня по 4 грудня, 2022 року. Дані на цій сторінці є приблизними і можуть бути змінені.