Українці в Канаді_Canada
-
Winnipeg English Language Assessment and Referral Centre, или WELARC, - это организация, которая предоставляет ньюкамерам бесплатное обучение английскому или французскому языку. Ранее эта опция была доступна только для Permanent Residents, но сейчас ею могут воспользоваться все новоприбывшие по CUAET украинцы КАК ЗАПИСАТЬСЯ НА ЯЗЫКОВЫЕ КУРСЫ Для старта обучения вам нужно пройти первичный тест на знание языка - Canadian Language Benchmark Placement Test (CLBPT). Я сдала на 6. Подробнее про сам тест будет в след.части поста Как записаться на тест CLB: 🇨🇦 позвонить в WELARC (204-943-5387) и оставить сообщение с вашим полным именем, номером телефона и целью звонка (English level test) 🇨🇦написать на email [email protected] с той де информацией 🇨🇦прийти лично по адресу 400-275 Portage Avenue c 9:30am до 11:30am или с 1:30pm до 3:30pm Вам перезвонят и запишут на тестирование. Будьте готовы ждать. Я подала заявку на тестирование в конце июля, мне перезвонили в середине августа, а тест назначили на начало октября После того, как вы пройдёте тест и будет известен ваш начальный уровень английского, вам предложат обучение, которое максимально будет удовлетворять ваши потребности Можно выбрать: ✅online/in-person classes ✅morning/afternoon/evening ✅с или без childcare Курсы распределены по уровням CLB 1-3/4-5/6-8. Для уровня 6-8 childcare нет 😒
-
Я летів з Вірменії, і співробітниця LOT запевняла мене, що мене Польща не впустить до себе, бо в мене звичайний закордонний паспорт,а не біометричний))) а я кажу мені до Польщі і не треба, я лечу транзитом до Канади. Ось такі справи. Хоча я читав умови перетину кордону з Польщею, і там немає обмежень з паспортами. Дурні авіакомпанії)))
-
You need to add Calgary and Edmonton. 😎
-
Привіт всім) Я працюю в FIDO Компанія мобільного зв’язку, інтернет також є і домашній. Якщо хтось хоче придбати номер телефону, тарифний план, змінити на інший. Буду Рада допомогти нашим ) Я знаходжусь в Square One Shopping Centre 100 City Centre Dr, Mississauga, ON L5B 2C9 Мене звати Крістіна.
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ дошку оголошень; ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США та Канади в таких Телеграм чатах: Нью-Йорк Чикаго Філадельфія Маямі Лос-Анджелес Вашингтон Бостон Торонто Монреаль Оттава Ванкувер Наш Instagram.
-
Ви спочатку визначте по якій візі ви зібралися заіжати. Якщо CUET яку вклеїли в паспорт, то на 3 роки у вас дозвіл на роботу, а термін дії візи у самій візі буде написаний і по цій вклеєній візі ви можете заіжати і виіжати Але в ідеалі перечитувати таку інформацію на офіційних джерелах , а не збирати горе-поради в телеграм-групах