Українці в Канаді_Canada
-
У моєї дитини подовжено паспорт печатка стоїть і вказано термін через посольство України подовжували, коли здавала біометрію в представництві Канади запитували у працівників чи не буде це проблемою, сказали що ні, і у групі запитувала раніше теж казали, що пропустять , паспорт діючий до строку який подовжили
-
Підскажіть, будь ласка,в кого у діток паспорти подовжені печаткою. В паспорт вже вклеєна віза, чи можуть бути проблеми з цим паспортом,читаю що є випадки на літак не садять,а з Канади не випускають. Може є хтось хто в Канаді перероблював паспорт і як з візою потім?
-
Дякую!
-
Добрий день. Може хтось знає, чи потрібно декларувати/реєструвати якось рідину для електронних цигарок?
-
В мене чоловік-араб. Теж подалися на візу. Свідоцтво про шлюб було, і надали зразу переклад. Але це нічого не пришвидшує. Треба чекати. Відмову не дадуть, але можуть написати, щоб Ви надали переклад свідоцтва. Тоді й надасте. А поки просто чекайте. Наплив зараз великий українців, а ми їм ще підсовуємо своїх арабів, азербайджанців😊Вони їх ретельно перевіряють, але думаю що все буде добре, дадуть візи.