Українці в Канаді_Canada
-
ми з Польші відправляли в Дюсельдорф . Три паспорти нашої родини за 2 тижні повернулись з вклеєною візою ( родичка забирала за Довіренністю і відправляла нам по пошті ) , а мій третій місяць десь лежить тихенько
-
тільки що дозвонились 43720775778 , нас вислухали і дали емаіл [email protected] - куди відправити наш запит і пообіцяли впродовж 2-х днів дати відповідь . Чекаємо......PS Доречі, у Дусельдорфі нам сказали - самі шукайте.... в нас немає.... ніхто нікуди не дзвонив, не виясняв......
-
Как это не печально, они могли его сами потерять. Где-то затеряться или в транспортной компании или в самом центре, так что если не отвечают, нужно ехать в тот центр в который отправляли, возможно по месту решить, иначе может ничего не происходить ещё три месяца. На месте уже Вас примут и сами везде позвонят и будут, что-то делать.
-
Трекномер тільки був, що доставлено на вклейку, потім в статусі аплікації було повідомлення, що віза вклеєна. І -тиша третій місяць
-
Юлія, Рівне. Агенція +380979454153 Відправляють Відень, Бухарест. Телефон, viber, WhatsApp. Відправляли три рази родичі і знайомі.
-
Дякую за відповідь
-
у всіх по різному, присилають на різних етапах. Знаю людей, що батьки з вклеїними вже візами, а дітям через 2 місяці прийшов запит на переклад свідоцтв про народження, переклали в бюро перекладів, відправили і знову чекають. Всі хто ще не відправляв анкети, то всім рекомендую перекласти за 50грн те свідоцтво про народження і не чекати запросять переклад чи ні. Чим повніше ваш пакет документів, тим швидше все проходить. У нас досвід: здали відбитки і через 2 тижні прийшов запит на вклейку.
-
Доброго дня. В когось була ситуація, що відправили паспорт на вклейку у Дюсельдорф , а листа про те,що його можна забирати немає? Чекаю вже третій місяць ( причому, що іншим членам родини вклеїли там же за 2 тижні). В Дюсельдорфі сказали- в нас немає, він напевно десь лежить в Вені- пишіть туди. Написали безліч листів на всі еладреси - і тиша. Дзвонимо по всім телефонам - нихто не дає відповіді. Вже самі б поїхали за ним у Відень, але немає гарантії, що він там .......Є в когось дуимкт чи приклади , як знайти свій паспорт?
-
Ціна в агенціях 50$ за паспорт, або 2000грн. Можна знайти за 1500грн., але багато хто просить переплату і можуть виявитися шахраями. Я особисто відправила Долиною Івано-Франк, то дівчата все допомагають, ти заповнюєш, потім їм на перевірку скидаєш фото, потім відправляєшь Ново Поштою їм в Долину, а вони везуть. Я задоволена.