Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка, чи дає Канада гуманітарну допомогу Українцям? Дякую!
-
Дякую!
-
У Відні , як що самі будете забирати то швидко , як що кур’єр то більше місяця
-
Дякую!
-
Доброго дня. Може хто підкаже чому у Варшаві не відповідає телефон гарячої лінії, чи поділіться може в кого є інший номер телефону. Дякую.
-
Вітаю! Підскажіть будь-ласка у якому місті зараз найшвидше вклеюють візи?
-
Сама
-
Тільки через кур’єра . Я подавала майже місяць тому , чекаю . Знаю що в Лондоні це довго очікувати
-
Доброго ранку Хтось подавав заявку на вклейку в Лондоні (Англія)? А принципі реально принести паспорт в візовий чи потрібно обов'язково надсилати поштою?
-
Доброго ранку можливо хтось має контакти перевіреного курьєра який возе паспорти на вклейку візи із Грузії
-
Ребята, такая ситуация. Я в Манитобе, мед карточку выдали. Сегодня мне стало очень плохо. Тошнота, головная боль, кашель, высокая температура (сколько не знаю). Из-за инвалидности сам не могу поехать к медикам, позвонил в 911. Они расспросили, а потом, мне перезвонил парамедик. Все, что он сказал, что если не пройдет спустя несколько дней, позвоните на линию, где с вами поговорит медсестра. Приехать мы не можем и все. Что можно делать в такой ситуации?