Українці в Канаді_Canada
-
Добрий лень.Скадіть будь ласка через скільки часу після злачі біометрії у Львові приходить лист на вклеювання візи?
-
Підкажіть, якщо я робитиму медогляд у Польщі, то мені щось на руки мають дати чи всі дані будуть у системі????
-
Good morning.
-
Дуже близько!!!!!!!
-
Можливо комусь потрібно)
-
www.facebook.com/groups/canadahostukrainians/permalink/3168634470088183/
-
Всім привіт.Щодо власного автомобіля у Онтаріо, Річмонд Хілл для новоприбулих!!! Ми новоприбулі,без канадських водійських прав (через місяць у нас екзамен на FullG),,прилетіли 22.8.2022,авто придбали за готівку . Хочу порекомендувати класного мужчину(він із Запоріжжя,тут більше 10 років), дилер ,який нам допоміг повністю зі всім,- від - знайти авто для нас, до - страхівки і всіх нюансів.Практично за руку всюди нас завів... Діма +1 (647) 588-2223 680 Rivermede Rd, Vaughan, ON L4K 2H8
-
Можна везти ліки, але в багажі. В ручну клажу можна везти те що є необхідним під час подорожі, я брала різні пластинки( від нудоти, тиску, кашлю…)якщо рідина то об’єм не більше 100мл. Все гарно запакувати в зіп пакет.
-
Доброго дня . Хто знає чи є в аеропорту Монктона ( Нью-Брансвик ) волонтери або червоний хрест ?