Українці в Канаді_Canada
-
З України? Здається Укрпошта
-
Дехто поштою надсилає, а хтось автобусним перевізникам довіряє
-
Отож бо я про що, я теж в Литві і все в Польщу пише мені
-
До речі важливо! Без анкети ( окремої ) на дитину , нічого вона не отримає. Тобто для кожної дитини окрема заявка в вашому кабінеті, так само як для кожного члену родини.
-
Тобто незалежно від того де було подано біометрію можна подати на вклейку в іншій країні?
-
Ви можете податись на вклейку в будь-який візовий центр. Найшвидше буде Відень, Австрія та Берлін або Дюссельдорф , Німеччина. Відправляючи в Варшаву ви зястрягнете як мінімум на місяць (середньостатистична вклейка в Польщі). Як говорилося раніше кожна заявка розглядається окремо, а діти найдовше - це нормально. Продавайте свої одразу.
-
О, і мені цікаво
-
добрий вечір. прийшов запит на вклейку візи в паспорт. Ми зараз знаходимося в Литві. На оф. сайті пропонується відправити паспорти в Варшаву, Польща. На сайті візового центру в Варашаві, вказана, що доставка тільки в межах Польщі(Кур'єрська служба в один бік (за посилку) - Тільки в межах Польщі). Тобто з Литви я не можу відправити? Треба тільки з території Польщі. І так само назад отримувати( тільки на території Польщі)? Підскажіть, будь ласка. А то не зовсім розумію. Також прийшов запит на мене та чоловіка, а на дитину ні(дитині 11 років). Треба чекати на дитину чи можна його паспорт відправити разом з нашими( без запиту)? Дякую.
-
Ні, не пропонували. Вакцинація добровільна
-
Я не знаю, но в IRCC эта информация есть, они сказали, что да и менять ничего не нужно
-
Сообщаю информацию по ошибке с UCI при подаче на financial assistance. Звонил в IRCC. Они сказали, что прежде всего, в Work permit должен быть некий номер CUAET, и если его нет, только в этом случае его (permit) нужно менять. Сообщил им номер UCI, они сказали, что передали мой номер в какой-то отдел, это проблемы со стороны Service Canada, и мне следует попробовать через около недели. Вот так!