Українці в Канаді_Canada
-
Кожна анкета окремо. Щодо вклейки не знаю.В мене з одного пакету 2 анкети розформували кожну окремо. І десь загубили частину доків. То я подавала по новому. Це напевно залежить від людини, "людський фактор". Тому краще зробіть 2 окремих пакети щоб не переробляти як в моєму випадку було.
-
Вклеюють або у Відні, або в Лондоні. Процедура 4-10 днів. Все в один А4 конверт можна.
-
Вірте слухам - ваші знайомі роздули все з принципу "а баба Валя на лавці сказала". Там поштовий ящик окремо для документів. І то не охоронець, а працівник візового центру, який допомогає заповнити форми і видає їх же, якщо ви не заповнювали самі. Я сам там подавав і забирав паспорти як і тисячі українців.
-
)))) так і є. Він в той сміття збірник ,як ви кажете, збирає доки і відносить їх на 2-й поверх, в окрему кімнату. В тій кімнаті люди працюють за закритими дверима і навіть цього, підозрілого чоловіка туди не пускають. Взагалі, нікого до тієї кімнати не пускають. Я була там і бачила це на власні очі. Тож, не переживайте. Віддавайте свої доки цій людині на першому поверсі. Я після консультації, спустилась на перший поверх і вручила йому свій конверт. Через де кілька днів отримала повідомлення що мої документи в роботі. Тож, все гаразд
-
Друзі привіт! 💛 Знайшла нову вакансію для українців в Канаді. Компанія має широкий спектр вакансій та вітає співробітників з України в своїй команді. Допомагають з переїздом, надають тимчасове житло на 4 місяці, медичне та стоматологічне страхування і підтримують на всіх етапах. Якщо ви зараз в Канаді або тільки плануєте переїзд, то ця можливість для вас. Сподіваюсь комусь допоможе 🙏 t.me/jobsforukrainian/1764
-
Можливо є агрономи в групі, чи важко знайти роботу, та чи звертають увагу на український диплом?
-
Дякую