Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня мене звати Ігор,я та моя дівчина збираємось у Канаду і шукаємо житло на перший час покамісь не оформимо всі документи та не знайдемо роботу думаю це не затягнеться більше чим на 3-4 неділі ми без шкідливих звичок приїжаємо в кінці вересня. Але ще думаємо в яке місто
-
Щиро дякую
-
Спершу прийде лист у систему про те що вашу біометрику прийнято, їй присвоєно певний номер і термін її валідності 10 років. Потім має прийти у систему лист "original passport request" - запит на подачу паспорту. У мене пройшло десь 3 тихні від подачі біометрики до отримання запиту на паспорт. Біометрику подавав у Львові на початку серпня.
-
Вітаю шановне панство! Десь тут бачив від когось пораду тримати на поготові деякі документи у .pdf при реєстрації на безкоштовний рейс. Але які саме документи у .pdf потрібні? Я той допис не зберіг, а через "пошук" не знайшов. Підкажіть, будь ласка, хто знає.
-
ребята скажите пожалуйста я сейчас заполняю анкету на визу в канаду по програме cuaet я хочу лететь с мужем пмж и там работать я незнаю какой город можно выбрать мне говорили что лучше в Альберта в калгари но там есть какие-то минусы может дать совет какой город лучше выбрать чтобы заполнить в анкете или поставить non типо еще незнаю куда