Українці в Канаді_Canada
-
Так мене запросили на співбесіду у Краков. Хотіла б знати чи забирають паспорт
-
Канада
-
Так, на співбесіді у Кракові забирають паспорт, можливо ви знаєте ?
-
Привіт! Підсажіть будь ласка, чи забирають паспорт у посольстві Канади у Кракові на візу по українській програмі ?
-
Підскажіть, будь ласка 🙏.Якщо в дитини загран подовжений печаткою,віза вклеєна, кажуть що з Канади можемо нікуди не виїхати, в кого була така ситуація. Паспорт там можна переробити,а з візою як потім🤔Навіть кажуть що на рейс до Канади можуть не посадити.
-
Підскажіть будь ласка , можливо, хтось мав аналогічну проблему- зайшла на сайт IRCC в кабінет мого чоловіка( заявка на візу) і там зникла ВСЯ інформація!(( що робити в такому випадку? Допоможіть. Відгукніться.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если есть ограничение по здоровью, реально найти работу ? Как в таких случаях быть людям с инвалидность?
-
Всім добридень , вчора писав в цей чат з приводу реклами моїх товарів 🚩стікu на айкос HEETS/TEREA 🚩стікu на GLO 🚩ELFBAR всіх видів 🚩ЦИГАРКИ З АКЦИЗОМ Мені написала якась жінка , за ціну реклами , та як вона буде виглядати ( але вона не є АДМІНОМ чату ) чи це обман на гроші ? Бо як мені сказали інші , тут не можно робити реклами товарів