Українці в Канаді_Canada
-
Ок. дякую
-
Доброго дня, підкажіть хто нещодавно летів без вакцини, якою авіалінією краще летіти?
-
Доброго дня!подаєте як сім'я,ви рахується в громадянському шлюбі,спільна дитина!ми теж так подавали
-
Спасибо
-
Попробуйте написать в кризисный центр
-
Я знаю как подают, просто ошиблась и не разобралась в следующем шаге - нажала продолжение. Я сейчас проверю могу ли подавать данные и редактировать анкету, на данный момент не вижу такой возможности
-
Мы подавали сразу анкеты на каждого, и все приходит вместе, я+2 детей
-
Хто знає які виробники вакцин одобрює Канада? Хочемо зробити щоб не сидіти на карантині 🙃
-
дивно в мене відсутнє редагування. Пошукаю.
-
чи стикались ви із тим якщо не додав да анкети членів родини та анкета відправилась?і вже є запрошення на отримання біометрії. Подавалась як сім'я, вказувала що вони теж виїзжджають разом ізі мною, але далі сдалося що після підтвердження запропонують додати анкети інших - і таким чином просто відправила на розгляд, накого не додавші. Це мої батьки та діти, їм біометрію здавати не потрібно. Чи потрібно написати щоб відправили мені анкету на корегування, чи вони побачуть помилку та вишлють запит даних?
-
Да, обязательно, но сейчас можно без нотариального заверения, на английском, лучше поищите специальную форму, в ней заполняются все данные, нужна подпись и данные второго родителя и ещё одного свидетеля, и в аэропорту обязательно при себе иметь разрешение и копию паспорта второго родителя, могут проверять везде и откуда летите и куда прилетаете, у меня это разрешение попросили после биометрии перед тем как дали одобрение визы