Українці в Канаді_Canada
-
Привіт усім! У мене двоє дітей 12 і 6 років. Їдемо в Канаду 7 вересня. Які документи потрібно для школи дітей?
-
Дякую😊
-
Для українців, які прибули в Онтаріо. Дізнайтеся, як отримати короткострокову фінансову підтримку. За цим посиланням є роз’яснення та можливість подати заявку на фінансову допомогу ( крім одноразової урядової допомоги ) www.ontario.ca/page/apply-emergency-assistance
-
Так, «документ визитера», который даёт право на обучение в школе. Контролируйте что бы и там было указано quaet. Нам не указали- теперь опять в аэропорт ехать и менять
-
Скажіть, будь ласка, по прильоту ми з чоловіком маємо отримати Work Permit, а на диьину13 років та дитину 11 місяців теж видають якийсь документ?
-
доброї ночі! підкажіть будь ласка, хтось робив щеплення у Варшаві, куди звертатися?
-
Так я читав що можуть штраф в 5000 CAD впаяти і це страшно😱 але якщо я правильно зрозумів то якщо по 8 днях здати повторно тест і він негативний то типу можна виходити з карантину(але цю інфу треба уточнити на 100% В мене ще одне запитання, хто вже їхав без вакцини в Канаду, скажіть будь ласка що потрібно заповнити, до кого підходити при приїзді? Можливо хтось уже був у такій ситуації поділіться будь ласка досвідом🙏
-
Так, виглядає що без варіантів)))
-
И все це треба ввести за пів хвилини , а якщо сім’я 4 чоловіка , то це напевно зовсім без шансів .
-
Сьогодні прочитала що за 15 хв. до заповнення анкети треба мати готовими: номер паспорта, дату дії паспорта, номер візи і до якого числа діє, скан паспорта і візи, бо ніби треба їх додати до анкети і дані про вакцинацію) всі дані треба виповнити якнайшвидше)
-
Дякую . Можливо знаєте які документи потрібні при заповненні анкети ?