Українці в Канаді_Canada
-
Добрий вечір, уясніть мені якщо прибуває літак в Лондон Хітроу 9.35 і виліт 14.50 ,з Хітроу, то чи потрібна транзитна віза
-
Все поезда UP Express выведены из эксплуатации из-за обнаруженных трещин в тормозных дисках #торонтовка_новости Поезда UP Express между Union Station в центре Торонто и аэропортом Пирсон были заменены автобусами Express GO до дальнейшего уведомления. torontovka.com/news/canada/2023-02-11/55059.html
-
Доброго дня. Хто нещодавно летів до Канади? Чи запитували про прививки на корону? Знаю що всі обмеження зняли , але мої знайомі летіли до Америки через Німеччину і їх не пустили на літак у Німеччині, бо не було сертифікату щеплення. Повернулися додому. Щось подібне може бути у літаках на Канаду? Сину недавно виповнилось 18 років і по термінах не встигаємо зробити дві прививки.
-
🇺🇦Збір на 1 мільйон гривень🇺🇦 Наші друзі із 30-ї та 46-ї бригади перебувають на передовій в Донецькій та Луганській області. Для виконання розвідувальних та оперативних завдань у гарячих точках хлопцям потрібні дрони, прилади нічного бачення та генератор. Тому ми оголошуємо великий збір на 1 мільйон гривень одразу для двох бригад: 1. 🇺🇦30 ОМБр🇺🇦 - 3 коптери DJI Mavic 3 - 286668 - Генератор на 4,5 Квват - 54375 2. 🇺🇦46 ОАеМБр🇺🇦 - 6 коптерів DJI Mavic 3 - 573336 - 2 прилади нічного бачення "AGM TAIPAN TM15-384" - 85620 Загальна сума збору: 1 000 000 гривень Банка Монобанк: send.monobank.ua/jar/X9BLcbXJu Номер картки банки: 5375 4112 0256 7199 - Борода Марина Олександрівна PayPal: [email protected] Наш інстаграм: instagram.com/vilni_volunteers?igshid=YmMyMTA2M2Y= Інші соцмережі: linktr.ee/vilni_volunteers?fbclid=PAAaYRo5DVNhIupTyaqToVSBBSbtP9HhcYDrjPv-8hMTyTDjj0KTn0ZNal1cY Слава Україні 🇺🇦 Разом до Перемоги ♥️
-
‼️Грошова допомога біженцям та всім українцям від міжнародного фонду‼️ ‼️"HIAS"‼️ 12.02.2023 ухвалено рішення завдяки філіалів "HIAS" в Україні, та головному офісу в Київі, зробити виплату соціальної допомоги у розмірі 2200грн, цю виплату можуть отримати ті, хто вимушено виїхав до іншої країни або залишився вдома, неважливо брали вони статус біженця, чи ні. Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. Адреса для отримання: next.privat24.ua/hias-help/ - PRIVATBANK ✅ За будь якими питаннями, звертатися треба до волонтерів у особисті повідомлення - Доброго Ранку🌅 #HIASHELP #ukraine #nowar #всебудеУкраїна #HIAS #ЗСУ #Азовсталь #ДопомогаДляУкраїнців #NOWAR #russiaterroriststate
-
Доброго дня Я громадянин України ( Одеса ) Мене звати Турал Мені 30 років Шукаю роботу помічником на будову, маю опит роботи на будові Місце проживання Торонто
-
Добрий день. Ми приїжджаємо до Торонто наступного тижня з дитиною 5 років. Дитина схильна до хвороб взимку, та ще й при зміні клімату. Дитина захворіє 100%. Ми ліки візьмемо, але як бути на майбутнє? Чи може хтось роз'яснити алгоритм дій при наступній ситуації? Дитина захворіла, має температури 39. Це не випадок їхати до швидкої, але і чекати на лікаря 3 місяці ми не можемо. Чи є варіанти приватних клінік, де можна одразу потрапити на консультацію до лікаря, прослухати дитину і отримати рецепт на антибіотики та інше?
-
Доброго дня, візу у Польщі можна вклеїти тільки у Варшаві, а у Кракові лише біометричні дані здати.