Українці в Канаді_Canada
-
Здравствуйте! Присоединяйтесь к интересному проекту 💕❤️ Знакомство. Путешествие. Любовь. Клуб для объединения сердец💕 Мои дорогие подписчики! Хочу поделится с Вами интересной новостью. Я украинка, но нахожусь сейчас в Турции. Моя мечта обратить внимание на одиноких людей, которые хотят найти свою вторую половинку в это непростое время! Война все разлучила. И нужно спешить делать добрые дела..... У меня созрел план-проект. Я хочу организовать онлайн-клуб по интересам: знакомства, путешествие, свадьба, рождение деток. Как принять участие? Кого заинтересовало участие в проекте напишите мне директ. Просьба - заходить на мою страничку позитивных, добрых, отзывчивых, нетоксичный людей. Разгадывайте загадку😉
-
Просто головна складність в оренді житла тут напряму або власник або лендорд, це в тому що закони Канади на боці тих кто живе, а не на боці того, хто дає в оренду. Ви можете оплатити перший місяць а потім не платити і виштовхати власник на вулицю не має права, тільки рішення суду. І ось щоб не мати головного болю канадці просять кредитну історії, поручителів та інші засоби щоб перестрахуватися в вашій платоспроможності.
-
Організація (THHC) - The Housing Help Center відкриває свої двері для допомоги кожному українцю в Торонто: Якщо Ви замислюєтеся прилетіти до Канади або вже тут і Вам потрібна допомога в першу чергу з проживанням, роботою, харчуванням, освітою, адаптацією - ми готові і будемо раді надати Вам допомогу. 🏦 •Rent Bank – дає можливість отримати гроші на оренду двох місяців або сплатити заборгованість з оренди. 📊•EEF/LEAP - програма, яка допомагає частково оплатити комунальні послуги. ⚡️•OESP - частково допоможе з оплатою, а саме надасть знижку на рік, до сплати рахунків за електрику безпосередньо на рахунок. Не бійтеся звернутися до нас, ми повністю забезпечені державою і створені для того, щоб допомогти в будь-яких різних ситуаціях. Прошу звертатися до мене в особисті повідомлення або за контактною інформацією: Phone number: +1 416-564-7275 Email: [email protected]
-
Кімнати !!!- так😱!, зато як наслухатись від старшоі еміграціі які ми безсовісні приїхавши сюди ,отримуємо їхні 3000 тис, і вони навіть не здогадуються як вони нам ,,допомагають‘‘ і роботою , ( використовують за безцінь)і житлом - піднімаючи штучно ціни на рент .
-
Ну тут проблема не в допомозі, а в самій ситуації. Просто дивіться в інший будь який час потрапити сюди майже не можливо без знання мови та без запрошення роботодавця. Треба трошки все подивитися з іншої сторони, наприклад я їду в іншу країну, не знаю мову, не знаю де буду потенційно працювати. Що мене там буду очікувати? І от якщо кожен чесно відповість на всі питання, тоді можна сміливо їхати.