Українці в Канаді_Canada
-
Копію свого загран, копію загран батьків, перед тим як віддавати паспорти, нехай заповнить сторінку консепт форм з довіреністю і впише, що за батьків буде забирати дочка, для більш впевненості ше на копіях батьків написати анг чи фр, що я такий то такий дозволяю забрати свій паспорт дочці
-
Перетин кордону на законних підставах до Польщі через КПП. Забезпечую безпечний виїзд за кордон чоловіків призовного віку з будь-якої точки України! -власний штат водіїв -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин тільки за паспортом Пишіть за уточненням подробиць
-
Не сравнивайте проживание в Германии и законы Чехии и Польши. Знакомым аннулировали убежище в Чехии
-
Чехия аннулирует убежище если у вас канадская виза
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо батько один з дочкою, без мати хоче їхати до Канади, то зрозуміло потрібно доручення від матері, але у дочки немає загранпаспорта и вона поки що не вписана в паспорт батька! Я десь читала, що якийсь одноразовий документ в такому разі можуть прислати батьку, вони разом по ньому заїдуть, а в Канаді вже паспорт дочці зроблять! Хтось так заїзжав? Хтось має такий зразок?
-
Привіт! Війна повпливала на багато сфер нашого життя, зокрема на наші стосунки. Я студентка Українського католицького університету і моя дипломна робота має на меті дослідити процеси, які відбуваються в українських сім’ях. Запрошую долучитися до дослідження всіх людей, які перебувають у шлюбі (в тому числі, якщо на даний момент ви з партнером розділені через війну). Опитування є анонімним, займе близько 10 хвилин вашого часу, але буде дуже важливим вкладом в розвиток науки 🙂 Заздалегідь дякую за ваш час! forms.gle/tukrGd8Z4wkQ9zUi6
-
Всім привіт. Можливо хтось шукає фітнес тренера або хоче почати займатись спортом. Хочу запропонувати свої послуги онлайн-коучінгу вдома або в спортзалі, а саме тренування по відеозв'язку або онлайн-ведення (написання програми тренувань, харчування, відправка відео виконання вправ та перевірка звітів з подальшими вказівками). Моє ім'я Андрій і я тренер з п'ятирічним досвідом роботи та освітою фізичного реабілітолога. ● Якщо бажаєте змінити своє тіло та почуватися більш впевнено ● Якщо вас дістали вже болі у спині ● Ви довго не можете отримати результат і вам потрібна допомога Я перебуваю в Україні, так що і ціна на послуги, відповідно, приємніше ніж на міжнародному ринку Усім хто сьогодні напише я проведу безкоштовну консультацію, де допоможу розібратися у вашій проблемі та створю план покрокових дій як вам дійти до бажаного результату
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada & Europe - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ дошку оголошень; ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США, Канади та Європи в таких Телеграм чатах: New York Philadephia Miami Chicago Los Angeles Washington Boston Atlanta San Francisco Portland Seattle Vancouver Toronto Montreal Ottawa Calgary Edmonton Warsaw Prague Berlin Наш Instagram.
-
Внутрішній паспорт України тут не потрібний, хіба що вам з якихось питань треба буде звертатись до нашого консульства в Канаді. Всім рекомендують отримати канадські водійські права, хоча б G1. Це просто пройти тест на теорію (досить легко). Він дійсний тут 5 років. Це пластиковий документ, який вам замінить на найближчі роки паспорт. Тоді можна кругом брати тільки ці водійські права і український закордонний паспорт вам також не буде потрібний. Будете берегти українські документи до якихось виключних випадків.