Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня, мама з 4 дітьми та її мамою та друг хочуть переїхати до Канади, але не знаємо у яку провінцію та де дають безкоштовно житло на деякий час. та чи є знижки на квитки на літак або безкоштовні, допоможіть будь-ласка🙏 Дякую
-
❗️Репетитор з англійської мови❗️ Добрий день🤗 пропоную послуги викладання англійської для дорослих та підлітків онлайн у максимально приємній, привітній і веселій атмомфері😉 обіцяю, що ви полюбите цю мову, навіть якщо раніше не мали із нею справи, і відкриєте її для себе по новому, якщо мали неприємний досвід🥲 ✅️ працюю онлайн уже більше 2 років ✅️ маю учнів з усієї Європи віком від 17 до 45, тому вік чи кордони - не перешкода😉 ✅️ профільна освіта та досвід роботи із надзвичайно різними людьми👌 ✅️ пісні, фільми, відео, обговорення останніх мемів на уроках - гарантовані!🔥 Якщо зацікавило, ласкаво прошу в особисті за додатковою інформацією🤗🥰
-
Всім Hello 🖐🏻 Група створена виключно для знайомства Молоді в Calgary. Які вже тут та хочуть познайомитись, завести друзів ,або просто висловити свою думку та поспілкуватись, а такаж надсилати цікаву та корисну інформацію для групи та їх учасників! Ми чекали саме на тебе🙂 t.me/Calgary_online
-
Там всі новоприбулі подають одну декларацію щодо доходів до в'їзду в Канаду, а інша декларація про доходи в Канаді. Перша декларація подається поштовим листом, а друга подає бухгалтер або ви самостійно електронним способом. Думаю вони ще не обробили вашу першу декларацію, тому лист автоматично вам відправили. В мене такий самий лист, що бракує інформації. Плюс вони були на страйку 13 днів.
-
Делаем кредитную историю! Не дают кредит или дают под очень большой процент? У нас есть решение. Мы прокачаем твою кредитную историю. У вас нет кредитной истории в США? Поможем! У вас плохая кредитная история? Исправим! У вас хорошая кредитная история? Улучшим! Инквари (Inquiry) - УБИРАЕМ БЫСТРО И ДЕШЕВО! Открываем кредитные карточки С ВЫСОКИМ лимитом Звони ПРЯМО сейчас 773-977-2177
-
🇨🇦КАНАДА #globalukrainians #канада #робота Сезонна робота в літніх таборах. Резюме надсилати на [email protected]
-
Доброго дня два дні тому приїхала в Торонто заселилась в готелі 250 Export Blvd, Mississauga, ON L5S 1Y9, Canada Потрібна допомога чи може хтось довести до банку 1891 Rathburn Rd E Miccicayga On L4W 3Z3 Canada безкоштовно буду дуже вдячна за допомогу можливо в майбутньому чимось допоможу взаємно
-
Мені потрібен український банк