Українці в Канаді_Canada
-
Анкета для зміни місця проживання. Коли я приїхала то жила тимчасово в друзів і їхню адресу писала де потрібно було: сін, мед, сра, банк.. недавно переїхала на інше місце в тому самому місті. Змінила ардесу у свіх документах, тільки тут трохи загрузла. Бо я ще тут не рік, такси платитиму після перебування року. Так мені пояснили в сра, але адресу можна змінити. Вони менф скинули пдф на емаіл, і менф потрібно заповнити( стара адреса, нова, ім'я, рік народження,.... ) і вфдправити Канада пост.
-
Будь ласка нагадайте як це робити...,🙏
-
Нагадайте як повернути гроші за медогляд?
-
🇬🇧 Онлайн заняття з англійської мови 🇬🇧 Я пропоную: - індивідуальний підхід (відштовхуючись від Ваших потреб) 💼 - якісні матеріали та цікаві заняття 🌟 - тренування всіх аспектів (говоріння, сприйняття на слух, читання та письмо) 🎯 - допомога з домашнім завданням 🏋️♀️ - постійна підтримка та мотивація 🥇 Сьогодні багато українців вимушені перебувати далеко від дому й відсутність знання мови може стати перешкодою для успішної інтеграції в нове середовище та пошуку стабільної роботи. Я буду щаслива стати в нагоді й передати свої знання та досвід охочим опанувати іноземну мову! Працюю з усіма рівнями. Маю філологічну освіту (3-й курс). За подробицями пишіть "цікаво" в особисті :)
-
Вітаю! Мене звати Марія. Я репетитор з англійської мови. Можливо, для когось буде актуально. Наразі набираю нових студентів з початковим рівнем на літо. Мій рівень англійської - В2-С1. Маю сертифікат Duolingo, що підтверджує цей рівень, а також сертифікат від Тартуського університету (Естонія), в якому наразі навчаюся виключно англійською мовою на спеціальності Бізнес адміністрування. На заняттях: -Індивідуальних підхід до кожного учня (допоможу нарешті розпочати вчити англійську в задоволення, підвищити рівень англійської, розібратися з незрозумілими темами, допомогти з домашнім завданням/проектами, будемо практикувати за допомогою різних інтерактивних завдань) -Заняття проходитимуть онлайн в zoom/ інших, зручних для вас платформах -Тривалість 1 год -Індивідуальний урок - 275/год -Перед початком співпраці можу надати пробне безкоштовне заняття тривалістю 30 хв (познайомимося, визначимо ваш рівень знань, обговоримо цілі і план роботи) -Всі деталі можна обговорити у Viber/Telegram за номером телефону +380660338412
-
Дякую .
-
ДПСУ повідомляє про зміни в законодавстві стосовно виїзду дітей за кордон Постановою передбачено, що нотаріально завірені довіреності на білому папері, видані після 23 травня, втрачають свою дійсність. Довіреності, отримані до 23 травня, будуть перевірятися прикордонниками шляхом отримання довідки про підтвердження або спростування посвідчення нотаріусом такої довіреності. 🇨🇦🇺🇦 Українська Канада
-
Доброго дня! Я – професійний дипломований психолог, практик. Запрошую на сесії. Працюю онлайн, можемо якісно працювати, якщо ви знаходитеся у будь-якій точці світу. Для запису пишіть в особисті.
-
Доброго дня! Підкажіть, хто оформлював CUET з малими дітьми (до 3 років), чи треба їм здавати біометрію і на них чекати запрошення на біометрію? На батьків прийшло, а заявка дитини без апдейтів. Буду вдячний за пораду🙏
-
Документи по дитячим візам без реквеста(якщо батьки мають вже візу), можна відправити дитячий паспорт на вклейку з таким переліком: Паспорт дитини Паспорт батька копія 1 сторінка Паспорт матері копія 1 сторінка Копія віз батьків Реквест батьків Свідоцтво копія Переклад свідоцтва
-
Дякую за відповідь!