Українці в Канаді_Canada
-
Добрий вечір. Потрібне свідоцтво про шлюб, принаймні так все діє в Польщі. І без питань віддають паспорти.
-
Добрий вечір. Коли написали в кризис форм, щодо віз для дітей, бо довго немає запрошення, то має прийти лист на емейл, якесь повідомлення??
-
Вітаю, друзі, потрібно доставити дочці ліки (в Україні вважаються бадами) з Варшави в Торонто. Віддячу. Відгукніться, будь ласка. Пакунок невеликий. Всім дякую!
-
Всім привіт 🙋♂️ Я персональний онлайн тренер та дієтолог Допоможу вам завантажити 🍑 Зробити плоский живіт Здорова спина 💪 Рельєфне тіло БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс🧑💻
-
Шукаю роботу в Вінніпег/Вінклер різноробочим будівництво помічник/учень: сантехніка/слюсаря, водій, робота на заводі. Маю досвід в будівництві: внутрішні роботи. у мене є водійське посвідчення Готовий навчатись англійський вивчаю. ——————————————————————- Looking for a job in Winnipeg/Winkler as a handyman construction plumber/fitter assistant, driver, factory work. I have experience in construction: internal works. I have a driver's license Ready to learn I study English now Phone: 2049524248 [email protected]
-
Дуже дякую!
-
Work and global Canada. Знаходяться в Ньюфаундленді і Новій Шотландії. Для ПП є окрема програма міграції, там навіть англійська не береться до уваги. Але не скажу про обсяг провінцій по ній.
-
Добрий день! Хтось може поділитися контактами міграційного агенту? І, може, хтось знає, чи зараховується відкриття ПП як робочий контракт, якщо хочеш податися на ПМЖ (по програмі CUAET)?
-
На це питания вже відповідали. WP не прив‘язани до провінції
-
Вітаю. Маю питання стосовно програми CUET для українців. Я інвалід 2 групи, зараз знаходжусь в Нідерландах як біженець, чи можу я подати і як саме анкету на отримання візи ??? Заздалегідь дякую за допомогу. Прошу вас писати в приват. Дякую.
-
І чи може хтось поділитись контактами доброго міграційного агенту?
-
Добрий день всім! Підкажіть, будь ласка, хто вже подавався на ПМП, який пакет документів треба мати? Чи потрібна довідка про несудимість? Дякую заздалегідь