Українці в Канаді_Canada
-
Ну... У вас своя правда и своя ситуация, у меня - своя правда и своя ситуация. Приехал сюда. Устроился электриком. Без канадских документов. Учу язык по книгам, телевизору, в общении на работе. На курсы бесплатные не попал. На платные... Даже не думал о них. Уровень языка за 3 месяца вырос. Те из канадцев, кто общался со мной в апреле и общается сейчас, говорят, что уровень языка стал у меня лучше. Ну ок. Поэтому - здесь пишу про свой опыт и свои мысли.
-
Добрий день. Може хтось підказати, якщо я подавала документи на візу в Канаду, пройшло 9 місяців і мені тільки зараз просять надіслати загранпаспорт для вклейки візи, як правильно передати паспорт в візовий центр в Лондоні, якщо я подавала заяву на візу в Україні.
-
Отже, вчора, 15 липня 2023, був останній, коли можна було податись на візи за тимчасовими заходами СUAET, які тривали з 17 березня 2022 року. За цей час понад 1.1 млн українців подали заявки на візи, понад 166 тис вже прибули до Канади. Згідно з офіційним повідомленням від уряду Канади, процедура отримання українцями віз до Канади стала "регулярною". Тобто, українці зможуть податись на туристичні (візитор) візи на загальних підставах, надавши відповідні документи. За такою візою можна прибути до Канади на термін не більше, ніж 6 місяців та ця віза не дає права отримання дозволу на роботу.
-
Всім привіт, можливо є хто здавав біометрію в Європі, скажіть будь ласка потрібно мати з собою саме закордонний паспорт? Чи можна взяти внутрішній паспорт?
-
Закордонний