Українці в Канаді_Canada
-
🚚 AGT Trucking School 💡 Получите CDL через 2–5 недель с AGT Trucking School! 📚 Опытные инструкторы, бывшие экзаменаторы DMV. 🛣 Реальный опыт вождения и подготовка к реальным ситуациям. 🗓 Удобное расписание, 2 локации: Woodland Hills и Ventura. 🌐 Обучение на английском, украинском, русском и испанском. 🔥 Скидка на обучение до конца января 2024 г. 🚀 Не упустите возможность - получите свой CDL быстро и профессионально! ☎️ 754-707-5355
-
💼 KR Empire, Inc - Ваш Путь к Успеху! 🌐 Регистрация и закрытие Корпораций (С, С) и ООО 🧑💼 Создание бизнеса без ССН 📃 Получение лицензий и разрешений 🚀 Открытие номеров MC и DOT 📞 Не упустите возможность улучшить свой бизнес! Обращайтесь для консультации. ☎️773-598-8733
-
Доброго дня, підкажіть, маємо трансфер 6 годин в Торонто, чи вистачить цього часу на оформлення wp, забрати валізу і зробити чекін на наступний рейс? Бо чули, що всі отримання документів можуть зайняти і до 4 годин, а там ще може бути піздній приліт….який оптимальний буде ліміт по часу? Дякую за поміч!❤️
-
Для чого це? Якась віза туристична видається на підставі такого запрошення?
-
Дадуть візітор рекордс, цього достатньо
-
Всім привіт! Можливо хтось шукає роботу (адміністративна робота) у провінції Нью-Брансвік? Є пропозиція на part-time роботу (від 4-5 годин на день) з офіційним працевлаштуванням (потрібен work permit) Якщо зацікавить пишіть мені у особисті) Всім гарного дня!
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Работа в офисе, Европа детали в лс