Українці в Канаді_Canada
-
Все у валізі. Якщо не помиляюсь то все, що більше 50мл, аерозолі, вода, їжа, манікюрі приналежності, ножі, ліки (якщо немає рецепта лікаря на них) мають бути в зареєстрованому багажі. Все не перечислити, але для цього є сайти авіакомпаній. І навпаки - батарейки, ноутбуки, павербанки і інші енергоносії мають бути тільки в ручній поклажі, але дивіться, що заборонено (наприклад електросамокати, ровери , моноколеса і т.д. можуть взагалі бути забороненими для перевезення авіалініями).
-
Я більшість ліків клала в зареєстрований багаж,а в ручну поклажу клала теж ліки і сиропи для дитини в зіп пакет, бо дорога довга і пересадки,то цю баночку з сиропом в 2 аеропортах витягували і щось там досліджували, таблетки теж брала, але до них інтересу не було в митників(думаю краще якщо не має потреба в рідинних ліках сиропи чи інше то класти в багаж).
-
Ми чекали на дитячу візу з червня і в кінці жовтня прийшов запит на дитину (в кризову писали не раз і на гарячі лінії дзвонили, казали чекати).Відправляли дитячий паспорт без запиту на візу в Рим зі своїми ,але паспорт нам повернули дитячий пустий, тоді дочекалися запиту на дитину і відправили на вклейку.
-
Але йому нічого не приходило. Дадуть по прильоту? Чи треба відкривати в формі IRCC?
-
Вітаю! А які документи повинні бути у дитини (14 років), крім візи і медогляду. У дорослих - work permit. А у дітей повинно щось бути для навчання у школі?
-
Переслане з ФБ. Друзі, прошу поширити корисне інфо. Багато людей в Україні не розуміють як записать на здачу 🇨🇦біометріі у 🇺🇦Львові без посередників. Залишаю просту інструкцію. Як самому зареєструватись на здачу біометрії у Львові (VFS Global)❓ (Реєстрація безкоштовна) ✅ Переходимо за посиланням visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/book-an-appointment ✅ Спускаємося в самий низ сторінки. Натискаємо на третій варіант «3. Email». (Там ви можете прочитати інструкцію) ✅ Зі своєї електронної пошти відправляєте лист на адресу [email protected] із наступною інформацією: - Ім'я та Прізвище - Дата народження (як зазначено в паспорті) - 13-значний номер IRCC (розташований на другій сторінці листа «Biometric Instruction Letter» ) - Контактна інформація – номер мобільного телефону та ідентифікатор електронної пошти. - Копію листа Biometric Instruction Letter (BIL), отриманого від IRCC, необхідно додати до електронного листа. ❗️Лист з точною датою та часом прийде впродовж неділі, так як наразі черги великі. Телефон гарячої лінії VFS Global у Львові +380443907900 Відразу додам, що по телефону записатись на здачу біометріі неможливо. Здати біометрію у порядку живої черги теж неможливо. Інформація актуальна на зараз. Мій телеграм канал t.me/davydenkoofficial Моя група Fb www.facebook.com/groups/342943424658025/?ref=share