Українці в Канаді_Canada
-
Можна. Скільки хочете можете літать
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо ти влетів в Канаду по програмі Cuaet, та вже отримав ворк перміт, чи можна злітати додому по справах та повернутись через тиждень?
-
Чув про теж саме з чеками, що навіть якщо гроші і можна побачити, як зараховані, не означає, що вони не будуть списані, чи щось подібне
-
Я вже місяць чекаю, але там вказувала, що курьерська доставка, а я в Чехії. То попросила друзів, вони заберуть. Але ж візовий сказав чекати повідомлення і коли їм телефонувала з питанням де мій паспорт, то вони кажуть, що 5го грудея виїхав з офісу IRCC і до них ще не надійшов. То що робити?
-
Друзі, будьте обережні!! Написала за цим посиланням чоловіку, провели зі мною інтерв’ю текстове) Сказали що це компанія LeGent Antique Потім начебто взяли мене на роботу, дали завдання відправити клієнтам повідомлення і потім вислали на моє ім‘я 500$ Після прийняття, написали в 9вечора «піди в магазин купи подарункові карт або в цьому магвзині передай кошти моему знайомому» Звісно я нікуди не пішла, а через 5 хв мій рахунок був заблокований. Зарах мені пишуть про те, щоб я повернула гроші. Питають про мій баланс на рахунку Банк сказав, що заблокували в підозрі на шахрайство. Гроші не справжні Будьте обережні! Аккаунт цього чоловіка в ТГ
-
Доброго вечера! Скажіть будь ласка у візовому у Львові можуть прийняти на біометрію раніше назначено часу?
-
Може комусь треба англійська для роботи 👩💻або життя закордоном 🗺 БЕЗКОШТОВНИЙ канал вивчення АНГЛІЙСЬКОЇ для українців 🇺🇸 t.me/StarTalkUkraine
-
А вам приходив лист, що паспорт вже у візовому. Бо я маю такий само лист, а візовий каже, що нема в них ще паспорту. Чи вони можуть чогось не знати 🤔
-
Добрий ранок. Можливо у когось був досвід одруження в Канаді. Хтось пише, що обов‘язково треба звертатися до консульства, якщо обидва українці, а інші що просто звернутися в свій сіті-холл і там отримати marriage license. І я щось заплуталася, як правильно треба робити. Бо якщо в посольство або консульство, то це набагато довше і важче, бо не виживу в Онтаріо
-
Вчора заходив і відправив аплікацію. Попробуйте зайти на сайт через Chrome потім зайти в налаштування#конфедеційність і безопасность # очистити історію.
-
Скажіть будь ласка хто не може зайти на IRCC портал.