Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 41.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    ⁉️Пошук найкращих операторів зв'язку в Канаді 🔹Основні канадські оператори мобільного зв'язку 🔹Карта покриття мобільного зв'язку 🔹Як вибрати найкращі канадські телефонні плани для своїх потреб? 🔹Регіональні оператори 👉Детальніше на сайті 👉Обговорити 👉Підписатися на новини
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Запитайте тут :) t.me/ukrvancouver
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мурлыка
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, скажите пожалуйста кто проживал в отеле по приезду в Ванкувер.Какие условия проживания (меня интересует питание детей 2 года и 7 лет)
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    ca.jooble.org/alert-vacancy/LZTTOMBDGTPKTCHBPTBPF/0?ed=44910&letterType=1&mid=062cb62d-1560-4cdf-95e0-c31e1a7e69f3&page=1&utm_campaign=subscribe&utm_medium=email&utm_source=letter
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ⚒
    wrote on last edited by
    в Варшаві особисто не приймають на вклейку. Тільки поштою
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Кстати, кто вдруг не знает и у кого есть машина, то вот application, которая поможет Вам знать когда машину убирать с какой стороны дороги, чтобы ее не увезли далеко и очень еще и со штрафом в подарок во время уборки снега. Вообще снегоуборочная орет достаточно громко, но вместо того, чтобы просыпаться в 3 утра и бежать менять машину местом, лучше пользоваться этим application.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Є ті, хто вже прилетів до Галіфаксу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dm
    wrote on last edited by
    Доброго, шукаю роботу в Торонто водієм (g full є), або Painter powder coating.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    ⁉️Перевірити час обробки заявки 🔹Час обробки починається в день, коли IRCC отримує Вашу повну заяву, і закінчується, коли вони приймають рішення. Він може змінюватися в залежності від кількості отриманих заявок. 🔸Україна 166 днів 🔸Польща 165 днів 🔸Молдова 226 днів 🔸Люксембург 172 дні 🔸Литва 152 дні 🔸Латвія 158 днів 🔸Італія 245 днів 🔸Угорщина 168 днів 🔸Німеччина 152 дні 🔸Франція 162 дні 🔸Фінляндія 162 дні 🔸Чехія 148 днів 🔸Хорватія 150 днів 🔸Китай 69 днів 🔸Бельгія 162 дні 🔸Австрія 150 днів 🔸Бразилія 398 днів 🔸Сполучені Штати Америки 44 дні 🔸Великобританія 139 днів ❗️Цей час обробки не включає 🔸час, необхідний для пересилання заяви між візовим центром та нашим офісом 🔸час, необхідний для здачі біометричних даних 🔹Цей час обробки показує, скільки часу в минулому займала обробка найбільш повних заявок. Ваша заява може бути відкладена або повернута, якщо вона не є повною. ❓Що таке повний пакет документів? 🔹Ваш пакет документів вважається повним після того, як ви: 🔸відповісте на всі питання в аплікаційній формі 🔸надасте докази сплати зборів, які застосовуються до вашої заявки, і 🔸подасте всі необхідні форми та документи 🔹Якщо ви забули надіслати документ та/або сплатити відповідні збори 🔸ми можемо повернути вам вашу заяву 🔸час обробки вашої заяви може затягнутися, або 🔸ми можемо відхилити Вашу заяву 👉 Повний список країн тут 👉Обговорити 👉Підписатися на новини
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім, може хтось вже знаходится у вінніпегу и має якісь варіанти праці? Буду дуже вдячний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340955371T Offline
    t5340955371T Offline
    Власта
    wrote on last edited by
    Ми чекаємо 6 місяць дітям не має
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Atom
    wrote on last edited by
    Один в один, Як в нас
    1 Reply Last reply
    0
  • t762546264T Offline
    t762546264T Offline
    Людмила Кочеткова
    wrote on last edited by
    Я ждала одобрения визы 5 месяцев с 5 мая по 6 октября. Так что остаётся только ждать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t456557805T Offline
    t456557805T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Відправили паспорти на вклейку візи в Берлін. І зразу оплатили в банку необхідну суму за доставку і вклали в документи.  А потім прийшов лист на імеіл з pdf файлом квитанції на оплату. Але ми вже оплатили за доставку.Як бути в такому випадку, хтось може відповісти будь- ласка. Або в когось була така ситуація. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2097594295T Offline
    t2097594295T Offline
    Vv V
    wrote on last edited by
    Чекайте прийде всього 4-ри листа, останній попередить, що можете забрати, чи відправлять кур‘єром, якщо зворотня доставка сплачена.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2097594295T Offline
    t2097594295T Offline
    Vv V
    wrote on last edited by
    Так повинно було одразу прийти три листа, один з них інструкція як здати біометрію. А після біометрії раніше було 4-6 тижні, зараз пишуть вже довше набагато.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    immigrant.today/canada/15223-nalogovaja-deklaracija-v-kanade-komu-kogda-i-kak-nuzhno-ee-podavat.htm
    1 Reply Last reply
    0
  • t1413371266T Offline
    t1413371266T Offline
    Svitlana Kaidanska
    wrote on last edited by
    Добрий день! Скажіть, це нічого, що після відправки паспорту на вклейку поштою, немає ніяких сповіщень від візового центру? Лист надійшов до центру в Мадриді, бо був рекомендований і по пошті можна було відслідкувати. Далі ніяких сповіщень не приходить, пройшло достатньо часу. У когось теж так було?
    1 Reply Last reply
    0
  • t357972267T Offline
    t357972267T Offline
    Andrii シ
    wrote on last edited by
    Доброго ранку усім. Хотів дізнатися на рахунок податкової декларації. З визначення на сайті CRA, я маю її заповнювати якщо я винен якусь суму CRA або вони мені. Виникли наступні запитання. 1) Наскільки я зрозумів, роботодавець платить податки. Тобто якщо єдиним джерелом доходу є робота, заповнювати декларацію непотрібно? 2) Нехай в мене є криптовалюти, куплені в Україні, припустимо я на них заробив від моменту прильоту в Канаду. Чи повинен я заповнювати декларацію? 3) Я прибув в травні, тобто не весь 2022 рік знаходився в Канаді. Чи потрібно мені заповнювати декларацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    📥 из соцсетей Ещё есть вопросы о том, почему так долго рассматривают ваши заявления? Отчасти вот поэтому. «Подадим заявление на CUAET, прилетим, подадим заявление на "work", потом подадим заявление на "visitor", потом срок действия визы не понравится, подадим ещё раз...» И так всей семьёй. Потом получим новые паспорта. И ещё раз, заново. А что? Бесплатно же 🤑 И пусть весь мир подождёт... #ненадо
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags