Українці в Канаді_Canada
-
Привет! 5.02 с Варшавы буду добиратся до Калгари, еду один, если кто тоже едет один пишите в ЛС, можем поехать вместе
-
Дякую за інформацію , дійсно вже передивилася багато відео просто хотілося почути думку від звичайних людей , а не від блогера😉
-
В ютубі існує багато тематичних каналів про Канаду і життя там. Багато інформації можете знайти там. Але чи сподобається вам особисто жити у тій країні ви дізнаєтесь тільки коли спробуєте. Всі відео, статті та розповіді, як не крути, передають суб'єктивну позицію їх авторів. Те що пасує комусь, вам може і "не зайти" і навпаки - те що комусь стало впоперек горла, вам може бути норм. Спробуйте - і дізнаєтесь напевне! 😉
-
Доброго дня , цікавить переїзд до Канади які є плюси ,мінуси ? Взагалі вартує їхати ? Комусь подобається там життя ?
-
Торонто і Ванкувер - найгірші міста для старту! Вони у всіх на слуху, тому туди їдуть з всіх куточків світу. Люди з країн, що розвиваються, значно менш вибагливі щодо умов праці та проживання, ніж люди з Європи. Це створює неймовірно високу конкуренцію за робочі місця та житло. Поміркуйте ще раз, чи хочете ви щоб ваша родина починала нове життя у новій країні одразу з "м'ясорубки"...
-
Теж не пропускало мене і дитину,була в нас помилка якась у ворк перміті то дзвонили і виправляли її,поки ми чекали чоловік подався сам,потім ми.
-
Доброго вечора всім . Нещодавно я шукала у групах україномовного або російськомовного ветеринара,поблизу Річмонд Хілл. Так от...я знайшла і всім рекомендую. Зателефонувала у четвер і нас одразу записали на понеділок 30.01 ( тобто на сьогодні). Все пройшло чудесно. На рецепші англомовна дівчинка,але лікар російськомовний і тел.оператор теж російсько/Україномовна. 9055972824 за цим номером зарезервуйте термін. 1450 Clark Ave W, Thornhill, ON L4J 7J9- адреса клініки. Щиро бажаю всім,щоб ваші звірятка не хворіли♥️
-
Нажаль,така реальність... Спробуйте написати у фейсбуці у англомовних групах оренди житла. . Опишіть свою родину,кількість осіб,звідки ви,наголосіть що ви новоприбулі+ додайте загальне фото...і т.д , можливо,хтось з кагпдійців відгукнеться 🙏 Моя знайома так зробила і їй відізвалась канадська сім'я. Щиро бажаю вам успіхів у пошуках житла
-
Дякую
-
Маємо прилетіли в Калгарі пізно ввечері. Хто знає, ворк перміт там оформляється цілодобово, чи в певні години
-
Ми летіли через Лондон ,аеропортХітроу візи не потрібно було,за деталями в приват.Вже тут писала про наш досвід можна шукати в пошуковику за словом Лондон.
-
Так, але ж має бути якийсь варіант вирішення проблеми із житлом... Родичів/знайомих не має. Кред.історії і роботи ще не маємо. Готель закінчується. Козир тільки отримана допомога від уряду Канади та власні збереження. Може хтось може виступити гарантом? Чи порекомендувати нас на поселення? Або знає варіант як можна поселитись самим простим шляхом і в мінімальний термін. Прошу допомогти.
-
Усім привіт друзі 👋 Організація (THHC) - The Housing Help Center відкриває свої двері для допомоги кожному українцю в Торонто: Якщо Ви замислюєтеся прилетіти до Канади або вже тут і Вам потрібна допомога в першу чергу з проживанням, роботою, харчуванням, освітою, адаптацією - ми готові і будемо раді надати Вам допомогу. 🏦 •Rent Bank – дає можливість отримати гроші на оренду двох місяців або сплатити заборгованість з оренди. 📊•EEF/LEAP - програма, яка допомагає частково оплатити комунальні послуги. ⚡️•OESP - частково допоможе з оплатою, а саме надасть знижку на рік, до сплати рахунків за електрику безпосередньо на рахунок. Не бійтеся звернутися до нас, ми повністю забезпечені державою і створені для того, щоб допомогти в будь-яких різних ситуаціях. Це все 100% безкоштовно! Прошу звертатися до мене в особисті повідомлення або за контактною інформацією: Phone number: +1 416-564-7275 Email: [email protected]