Українці в Канаді_Canada
-
Дякую
-
А на вклейку подає той центр, де здаєш біометрію? Чи наприклад здав біометрію в Молдові, а на вклейку подав у Румуніі
-
Потрібна виписка оцінок з 9 -11 класу. Переклад робите самостійно. Після зарахування в університет потрібно буде надіслати оцінки напряму з школи. Потрібно здати IELTS/TOEFL/DET. Заявки на вступ подаются до нового року для вступу на наступний рік. Вартість навчання від $30,000/рік. Отримати Scolarship майже не реально. Для українців деякі університети намагаються дати фінансування, але це до 10000$. Я і ці 10000 намагаюся отримати з вересня, безуспішно.
-
Вже майже не реально їх отримати, я намагалась три рази, все даремно вже через декілька секунд нічого не має. Але бувають іноді рейси, з Варшави був останній рейс 23.11, до Вінніпегу. Але коли туди написала моя подруга, вже не було місц. А буде ще рейс, вони відповіли, що поки не знають.
-
Там сейчас тоже уже завал! Мне в начале октября вклеили за неделю, а знакомый в середине ноября сдал и до сих пор ждёт. Сейчас говорят в Бухаресте довольно быстро.
-
А не знаєте скільки днів?
-
Добрий вечір! Хто виїжджав до Канади з Німеччини, де попередньо отпримали аусвайс (ВМЖ)? Потрібна деяка консультація
-
Дякую, тепер зрозумів.