Українці в Канаді_Canada
-
Відразу в анкеті додала.
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ дошку оголошень; ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США та Канади в таких Телеграм чатах: Нью-Йорк Чикаго Філадельфія Маямі Лос-Анджелес Вашингтон Бостон Торонто Монреаль Оттава Ванкувер Наш Instagram.
-
У нас батько позбавлений батьківських прав. Я додавала такий документ, переведений в бюро перекладів на англійську Завіряти нотаріусом не треба. А Вам треба дозвіл, якщо є батько. Моя Вам порада: зателефонуйте на гарячу лінію. Вони все добре та докладно розкажуть, і то буде офіційна інформація.
-
В Турції не вклеюють
-
Я кщо можете раніше- можна раніше. Моя дочка здавала за тиждень до запису, а я взагалі спочатку біометрику здала, потім заповнювала анкету. Щоправда то було ще в квітні, в Варшаві. а в жовтні моя подруга їхала на біометрику в Прагу,перестояла на кордоні(черги), приїхала на другий день і здала без проблем.