Українці в Канаді_Canada
-
Всім дякую
-
Дивлячись в яких країнах пересадки . Не всі хочуть пропускати . Якщо ви будете летіти прями рейсом до Канади то все пропустять .
-
Дивлячись дє ви робили . Номер не завжди приходить . Я подавала у Варшаві , мені прийшло що 30.11 погоджена віза та 1.12 що вже у візовому . Зараз до Варшави для отримання паспорту треба записуватись , тому можете сміло записуватись як що що .
-
Підкажіть будь ласка спочатку планували летіти по укр паспорту, зробили вклейку на листку, не пропустили, подали на біометричний, прийшов. Чи пропустять, якщо окремо паспорт окремо віза на листку
-
Вони не встигають опрацьовувати заявки. Ви ж бачили, що там сотні конвертів і стільки ж людей кожного дня приходить. Завжди можна написати на пошту не в притензійній формі. Той випадок коли всі понеслися з Польщі у Відень 😂
-
Дякую)
-
Добрий день ! Ми відправили дитячий паспорт, коли не було трекін номеру, запитували ПІП дитини та дату народження
-
Доброго дня усім) Таке запитання, хто телефонував у Варшаву у візовий дізнатися щодо паспортів, на якій стадії вклейка візи, бо не прийшов трекін номер, яку інформацію вони запитують..., щоб вияснити де документи?
-
Всім привіт, є пропозиція ремоут парт-тайм роботи для тих хто зараз перебуває в Канаді. Для цієї роботи обовязково потрібно бути у Канаді, вимоги доволі прості і кожний зможе навчитись. Оплата кожний місяць за кількість зроблених завдань. Ось посилання на роботу: dcpglobal.com/jobs
-
Якщо ви хочете записатися на прийом по електронній пошті, ви можете зробити це за допомогою [email protected] Будь ласка, зверніть увагу, що при бронюванні запису на біометричну реєстрацію електронною поштою кандидати повинні вказати наступну інформацію у своєму електронному запиті на запис на прийом: Ім'я та прізвище (Прізвище/Прізвище сім'ї) Дата народження (як зазначено у вашому паспорті) 13-значний номер IRCC (знаходиться на другій сторінці Листа з біометричною інструкцією) Контактна інформація – номер мобільного телефону та ідентифікатор електронної пошти. Копія листа з біометричними інструкціями (BIL), отриманого від IRCC, повинна бути додана до електронного листа.