Українці в Канаді_Canada
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка як називається згода на обробку персональних даних, і чи треба її окремо заповнювати на дитину? Дякую
-
Для того, чтобы подать от мужа, нужна заполненная форма согласия (consent form) вы можете быть его представителем. Далее вы можете забрать его паспорт тоже, для этого необходимо предоставить копии 1 страниц паспорта ваш и мужа (внутренний паспорт или другой документ, который подтверждает вашу личность) и authorization letter
-
Відповідь прийшла через два тижні(в 20 числах листопада) записали на 14 січня
-
Всім привіт. Може хто робив вже, хочу подати дипломи до WES Canada, буду готувати пакет на apostille.in.ua. Питання в мене таке, якщо я маю чотири дипломи після школи, треба подавати найвищої акредитації диплом і додаток до апостилю на переклад і підтвердження, чи всі дипломи і додатки теж треба? І який обирати пакет в самому WES? Вони рекомендують за 120 доларів типу того і можна взяти за 250 і як я розумію туди можна додати всі предмети і дипломи? Заплуталась трохи, якщо маєте досвід, поділіться досвідом пліз)
-
Дівчата,хто вже в Торонто,або приїжджає скоро,шукаю співмешканку,приїжджаю в середу,житла нема поки,але може хто так само як я в пошуку - разом буде легше.
-
Увага тим, хто користується сервісом Paysend! Ми про це попереджали давно. Це російський бізнес. Користуючись цим сервісом, ви фінансуєте війну проти України. Paysend - 🇷🇺, сервіс маскується під британців. 1) розробники, HR, маркетинг та інші департаменти в 🇷🇺. 2) засновник www.linkedin.com/in/abdul-abdulkerimov 3) General manager в Канаді www.linkedin.com/in/timur-shomansurov-2308b86 Російський слід тут у всьому. Гроші йдуть в Росію, зарплати працівникам платяться в Росії, податки платять в Росії. За ці гроші виготовляють кулі та ракети, які вбивають українців. Choose wisely. Обирайте з розумом Перекази з-за кордону на картки українських банків. Ми користуємось сервісом Wise, який дозволяє зараховувати гроші на українські рахунки за хвилини! Ви можете відправляти кошти як по номеру картки, так і IBAN. Реєстрація тут 💛💙
-
А что значит - подаваться заново на визу? Если виза на несколько месяцев или на год (до окончания срока паспорта), то и ворк пермит в аэропорту выдают до этой же даты. Есть процедура продления этой визы по CUAET, а с ней и ворк пермита?...