Українці в Канаді_Canada
-
Виглядає як прощання 🤔 Наступна дата реєстрації 31 січня о 17:00. ⚠️Ви реєструєтесь на miles4migrants.org/ukraine2canada/ після чого на email прийде підтвердження вашої заявки. ⚠️Кожен раунд відкриває всього лише 300 квитків, враховуючи кількість бажаючих, шанси отримати халявний квиток не надто великі. ⚠️Але якщо вам пощастить і вашу заявку буде схвалено, будьте готові вилетіти за 60 днів з моменту подання заявки.
-
Трошки поправка, SIN видається в робочий час, а митні офіцери, що там дають воркперміт вони цілодобово. Newcomers arriving at Toronto Pearson Airport during business hours may be able to get their Social Insurance Number (SIN) before leaving the airport. There is a Service Canada centre inside the airport, although it has remained closed during the pandemic. If the Service Canada centre is open when you land, you can fill out a form to obtain a new SIN. You will need to show your passport and signed COPR and provide a Canadian address (it doesn’t have to be a permanent address). You will receive your SIN on the spot within a few minutes. If you can’t get your SIN at the airport, you can apply for one online, by mail, or in person at another Service Canada centre near you. Read our article on how to get a Social Insurance Number in Canada for more information.
-
Дякую! В мене друзі 2 тижні тому приїхали до Торонто та отримали сін у аеропорту. Але вони не знають, який графік роботи у того деску, де їм видали сін. Тому зараз підбираємо квитки так, щоб встигнути зробити сін одразу. Це не дуже допоможе, звісно, якщо буде затримка рейсу.
-
Важко так одразу щось оцінювати, мені тут подобається, люди френдлі. Спокійне життя без поспіху. Але звісно Торонто дороге місто як і будь яке велике місто, але тут багато можливостей, щоб почати з нуля. Так ПР отримувати тут теж важко, але якщо немає особистого транспорту велике місто - це не поганий варіант, навіть якщо не сподобається, можно знайти щось інше.
-
Я так і робила. Емейл пришлють як можна забрати