Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t897622753T Offline
    t897622753T Offline
    Sveta Solnceva
    wrote on last edited by
    Мы пока визу не получили, но отпечатки сдали и документы выслали. Я тоже много интересовалась про то какие документы нужны, чтобы доказать, что мы сожительствуем более года. Как я поняла, то подходят все подтверждения: общая аренда квартиры, счета за коммуналку (например, за воду вы платите, а он - за газ), если нет никаких серьезных документов, то можно и общие былеты в путешествия, и фото общие из разных локаций, с разными людьми и тд. Мы пока только месяц ждем, но судя по рассказам других людей с такой же историей, рассматривать такую заявку могут и полгода.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1350507430T Offline
    t1350507430T Offline
    Anastasiia Shepitko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Чи є у групі хтось, хто має досвід отримання візи в Канаду разом з партнером (іноземцем)? Чи є якась інформація стосовно цього. Дуже вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Я теж такої думки. Теж відвідала цей марафон і ще один такого ж типу. Всі ці марафони роблять для тих, хто не розуміє що таке вчити мову. Потім поки ви в стані ефекту після всіх їх «мега позитивних слів», вам пропонують в їх школі навчатись за космічною ціною. Всі ці марафони - повна трата часу, просто реклама.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    вам сподобався цей марафон? Я на нього пішла, та м була одна вода, конкретних знать я не здобула. Дуже багато балаканими не по темі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t465910771T Offline
    t465910771T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Добрий день, подавала на візу та отримала запит на паспорти. Підкажіть будь ласка, чи може хтось один з сімї завезти паспорти у Варшаву, щоб поставили візу, чи потрібно їхати всім хто подавав з паспортами. ( Поштою відправляти страшно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1413371266T Offline
    t1413371266T Offline
    Svitlana Kaidanska
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, якщо писати про зміну паспорту в кризову форму, потрібно дочекатися, поки надішлють відповідь і цю відповідь потрібно також на вклейку принести/надіслати? Чи не потрібно чекати на відповідь і можна відсилати паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1113696402T Offline
    t1113696402T Offline
    🇺🇦Zhulya🦋🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую велике )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    по програмі КУАЕТ безкоштовна, а взагалі є стаховка, яку зазвичай покривають з роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1113696402T Offline
    t1113696402T Offline
    🇺🇦Zhulya🦋🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, скажуть будь ласка, в Канаді платна медицина ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    в Львові віз не роблять зараз, тільки біометрію, на сайті візового це написано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Була підписана на одну дівчину, вона народила там, все було безкоштовно. Якщо вас це цікавить. Деталей не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t716854430T Offline
    t716854430T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Здравствуйте.Подскажите,пожалуйста кто-то в ближайшее время делал визу во Львове?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    Уряд ухвалив постанову, яка дозволить українцям використовувати кваліфікований електронний підпис (КЕП) у Європейському Союзі, повідомили в Мінцифри. ✅ Використовувати КЕП можна для отримання певних послуг. Відповідно, європейський е-підпис буде визнаний в Україні. 💬 «Зараз багато українців перебувають за кордоном. Взаємне визнання кваліфікованого е-підпису допоможе українцям і нашим бізнесам отримувати певні послуги чи ідентифікувати свою особу значно простіше», – пояснюють у Мінцифри. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Торонто в соціальних мережах:  Telegram Instagram Facebook  Instagram USA #новини
    1 Reply Last reply
    0
  • t522162976T Offline
    t522162976T Offline
    Оля Лук’янова
    wrote on last edited by
    Усім привіт, хто купував квиточки на сайті AirCanada і може підказати декілька питань? Придбала квиток і не знаю чи потрібно заповнювати ще якусь інформацію там про себе/паспорт/візу і всяке таке. Це мій перший політ тому не знаю що і як потрібно робити після покупки білету.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5136021551T Offline
    t5136021551T Offline
    Anna Kravets
    wrote on last edited by
    Всі бажаю гарного дня. Чи є тут хтось,хто сьогодні/завтра летить/їде з Торонта у Київ? ДУЖЕ потрібно передати сумку вагою 6кг ,у сумці військовий зимовий одяг для мого тата ,який зараз на війні на передовій. Зимовий одяг їм не видали,тож передаю з Торонта до Києва,в Києві забере сестра і передасть татові на передову. Будь ласка , відгукніться. Оплата за допомогу 50 $ Всім щиро дякую за допомогу!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t369784998T Offline
    t369784998T Offline
    Kfc kfckfc
    wrote on last edited by
    Всім привіт , у кого був опит пологів у Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t5210060172T Offline
    t5210060172T Offline
    Olena Martsis
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підскажіть якщо мені з чоловіком прийшов лист на вислання паспорта, то дитячі теж відсилати і що їм класти до паспортів в конверт, які документи, видруки з кабінету?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5119740752T Offline
    t5119740752T Offline
    Наталія Бурбела
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підкажіть,будь ласка,які документи потрібно мати,щоб забрати паспорт ? Забирати буде знайома
    1 Reply Last reply
    0
  • t2097594295T Offline
    t2097594295T Offline
    Vv V
    wrote on last edited by
    В інтернеті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1324547442T Offline
    t1324547442T Offline
    соник
    wrote on last edited by
    добрий вечір, не підкажете може хтось буде виїзджати з Україну до Канади і може взяти декілька книг з собою? чи може знаєте де в Канаді купити книги на укр мові
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags