Українці в Канаді_Canada
-
Я думаю можно выучить за пару лет ток просто будет смешно выучить и пошлют тебя)
-
Альберта прийняла приблизно 15 тис українців. Манітоба: 12 тисяч Британська Колумбія: 5 тисяч Саскачеван: до 2 тисяч Нью Бранзвік: 1.5 тис Нова Шотландія: 1.2 тис Ньюфаундленд та Лабрадор: до 1 тисячі Юкон: до півсотні українців прибули сюди. PEI: кілька сотень українців Онтаріо: кількість уточнюється. Квебек: уточнюємо Усього: понад 105 тис українців прибули до Канади з початку 2022 року, з яких понад 90% за програмою CUAET Дані від доповідачів XXVII Конгресу Українців Канади
-
О я б послушала. Интересно что по квебеку, с 1 стороны там жёстче и меньше мест я так понимаю но с другой и едут туда меньше из-за языка
-
В Калгарі багато
-
Нічим не відрізняється від інших аеропортів. По часу пів години, якщо не повен літак українців ) англійською розмовляють всі співробітники аеропорту.
-
Моїм першим містом у Канаді був Монреаль,потім була пересадка у Торонто. Отож,по прильоту в Монреаль вас направлять у еміграційну поліцію,де ви отримаєте номерочок черги і на протязі 20 хв у віконечку,яке висвітить ваш номерок - вам видадуть дозвіл на працю "Work Permit",після чого ви продовжите свій маршрут