Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ola Olysuk
    wrote on last edited by
    Може комусь цікаво буде наш досвід перельоту до Канади.Мали 2 пересадки у Відні і в Лондоні (до цих країн летіли компанією Австрійські авіалінії, давали безкоштовно воду, шоколад, дитині іграшку, олівці, розмальовку).Летіли з Лондона компанією Air Canada компанією білети в нас були самі прості, мали пересадку в Лондоні в аеропорту Heathrow Airport (транзин), з аеропорту не виходили при посадці до Лондона попросили показати білети до Канади.В аеропорту Лондона чекали 6 год на пересадку,візочок дитини в Лондоні нам не видали він поїхав до Канади і це не зручно було забавляти дитину 6 год(хоч у Відні де була пересадка нам його дали, летіли з 2 пересадками). В аеропорту Лондона конфіскували всю воду і сирок дитини(дитині 2 роки)(хоч ми летіли через Кіпр, Австрію там воду дозволили без питань).Їжу в літак до Канади в Лондоні ми пронесли шоколад, бутерброди ,фрукти, булочки, горіхи мікс, дитячу кашу, дитячу суміш.Щодо їжі в літаку до Канади , летіли Air Canada через десь 2 год після вильоту дали іжу на підносі там: маленька вода, булочка, окремо маленьке масло , сир, салат з огірків окремий контейнери(100 грам), окремий теплий контейнер порція там була курка, рис і пюре нуту чи гороху (але це все було зі спеціями дитина то істи не могла,чоловік сидів по середині літаку то порція у нього нормальна без спецій ми в кінці літака і до нас їжа просто не доходила).Пізніше десь за -3 год почала розносити кава, чай і маленькі солодкі булочки,чоловіку перепало 2 булочки, на кінці літака нам вже нічого не перепало тобто чи закінчилося чи не дійшли до нас.В проміжках давали просту воду, соки, вино(десь 3-4 рази ходили).Що до їжі за годину до посадки розносили в коробочці випічку типу піци розігрітої кусок-ось і вся іжа за переліт дитина якій 2 роки нічого їхнього в літаку не їла, бо дещо не можливо було істи , а інше нам не дісталося, то добре ,що з собою було печиво, булочки, фрукти ,горіхи -це дитина їла своє,що взяли у літак.Наші білети були самі прості тому може так з їжею, іншим людям окремо приносили на підносі більше їжі.Тож ті, що летять з дітьми будьте готові.Ми летіли до Ванкувера Ворк Перміт зробили нам в аеропорту приблизно за 40 хвилин.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2117152375T Offline
    t2117152375T Offline
    Марія М
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підкажіть як змінити геолокакію телефону, потрібно на айфон і самсунг. Айфон змінюю, але він все одно не бачить,що він в Канаді 😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t762546264T Offline
    t762546264T Offline
    Людмила Кочеткова
    wrote on last edited by
    А как же вы летели в Манитобу, будучи полностью слепым?! И зачем? На что рассчитывали? Работать вы не сможете, содержать жильё не сможете. Кто же тогда будет заниматься вашим бытом и где на это средства? Думаю, кризисный центр - это то место, где будет уход, тепло, питание. А это не так уж плохо в вашем случае.
    1 Reply Last reply
    0
  • t622902843T Offline
    t622902843T Offline
    John Berden
    wrote on last edited by
    Сегодня я оказался в не очень хорошей ситуации. Я инвалид по зрению, полностью слепой, из Украины. Сейчас нахожусь в виннипеге, манитоба. Сегодня ко мне пришли в отель, где я жил, и забрали в кризисный центр. Здесь меня обрадовали тем, что им кажется, что у меня есть проблемы с ментальным здоровьем. Сейчас против моей воли они хотят отвезти меня в больницу, где я не знаю сколько пробуду, и выйду ли вообще. Я пытался связаться с посольством Украины в Канаде, но пока безрезультатно. Буду рад, если кто-то может помочь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр К
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Ніхто не виводив крипту в готівку ? Можливо є як в Укр чорний ринок ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t431453258T Offline
    t431453258T Offline
    Юля Волк
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Можливо хтось нещодавно приїздив до Канади у Ванкувер чи Келовну можливо, не знаєте чи дают же якийсь готель на тиждень чи щось таке ? Бо не можу знайти інформацію в Гугл. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Ні, це форма заповнюється, коли паспорт на вклейку будете подавати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Vitrenko
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, заранее благодарю. Я главный аппликат в групп «моя семья» заполнила анкету и вписала полностью данные моего ребёнка и мужа. Вопрос: После этого мне надо заново заполнить новую анкету на ребёнка и потом также новую анкету на мужа?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t5201239786
    wrote on last edited by
    я не заповнював
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340955371T Offline
    t5340955371T Offline
    Власта
    wrote on last edited by
    Будь ласка підкажіть як
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия Е
    wrote on last edited by
    По-моему 14 или 16, 12 дней от момента "отдала в руки посреднику чтоб он занёс в вену центр" и до смс с ворк Пермит одобрением и что паспорт вклеен и уже уехал в визовый центр.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t5201239786
    wrote on last edited by
    в Лондон ні, але робили через візовий центр в Дубліні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340955371T Offline
    t5340955371T Offline
    Власта
    wrote on last edited by
    Послухаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t534788393T Offline
    t534788393T Offline
    nu take sobi
    wrote on last edited by
    Чи є тут хтось хто відправляв паспорт на вклейку канадської візи в Лондоні? Цікавить декілька питань с приводу того як це правильно зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Vitrenko
    wrote on last edited by
    Мой муж иностранец
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Vitrenko
    wrote on last edited by
    Я заполняла CUAET на всю семью и когда полностью закончила заполнять на мужа то ему пришло eTA.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Запит на паспорт, можна також додати воркперміт
    1 Reply Last reply
    0
  • t475575348T Offline
    t475575348T Offline
    Лєна
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Заповнюю форму для провінції Просять завантажити документ про схвалення CUAET Підкажіть, який це має бути документ і де яого можна взяти? Оскільки в моєму IRCC кабінеті не знаходжу такого
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340955371T Offline
    t5340955371T Offline
    Власта
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa