Українці в Канаді_Canada
-
Всім привіт . Скажіть будь ласка хтось пробував зараз записатись на подачу паспорта на вклейку у Варшаві ? Бо цілий день заходжу і немає вільних дат.
-
❤️ дякую 😊
-
Ага поняла. Спасибо. А почему все про IELTS пишут но молчат про celpip или как его там 🧐 подруга 7 лет назад сдавала его внутри Канады для ЕЕ
-
Непонятно нужно до окончания ворк Пермита и ворк визы успеть податься на пр или получить? Или если меня "депортируют" по окончанию программы то я могу в Украине ожидать пр 🧐 и могу ли потом как скилед воркер или по провинциальной тех какой нибудь программе подаваться удаленно ( не совсем понимаю как после окончания ворк Пермита от куаэт остаться дальше, искать ворк Пермит от конкретного работодателя?...)
-
Доброго дня. Виникло таке питання: дружині прийшов реквест на вклейку візи в паспорт, а всі наші діти (3) вклеєні в її паспорт. Що робити: чи чекати окремі реквести на дітей, чи дитячі візи також будуть автоматично вклеюватися в паспорт дружини? При заповненні аплікації я вказав номер паспорта дружини для всіх дітей. Може хтось мав подібний досвід.
-
Скільки чекали?
-
Hello, family of 4 adults looking for housing for rent. We are interested in 2 bedroom apartment (Basements are also considered) Calgary We don't have pets. Interested in renting from 15 December. We need your help, thanks!
-
Привіт. У мене так було. Ще у вересні. Я навіть реєструвалася на дві пошти (свою і чоловіка). Пробувала з різних браузерів, ноута, телефона… Короче, точно вже не пам’ятаю, як саме - але записалася 👌Тому, так, з сайтом там бувають проблеми
-
Доброго дня всім . Скажіть будь ласка хтось стикався з такою проблемою що не міг зайти на vfs global? Вибивало що не вірний логін чи пароль. Але у правому верхньому кутку не вибивало інформацію (прапор країни) де ви хочете податись на біометрію. Може це сам сайт висне ? Дякую за відповідь