Українці в Канаді_Canada
-
Ви не можете претендувати на статус "біженець" у Канаді, вирушаючи туди з Німеччини. Біженець - це людина, що тікає від небезпеки. Відповідно, отримавши притулок у Німеччині, ви там вже у безпеці. Ви могли би називатися "біженцем" якби тікали безпосередньо з України. Відтак, у Канади немає підстав вважати вас "біженцем" і у цьому статусі вам буде відмовлено з майже 100%ю імовірністю. Я не юрист і мої аргументи спираються не на закони, а лише на логіку та здоровий глузд.
-
Так
-
С привата на канадскую?)
-
У мене теж було все аналогічно в Польщі.Нормально прилетіла в Канаду,оформила допомогу, дитину в садок,шукаю роботу. Підтягую англійську на безкоштовних курсах, все нормально. Тільки не зрозуміло, що то за прописка в Німеччині, і звідки вона взялася, якщо Ви тільки прибули в Німеччину.
-
Ребята, подскажите пожалуйста, если я лечу внутри Канады, нужно ли делать что-то ковидное, пцр и т.д?
-
Всім привіт. Можливо у когось така ж ситуація була з паспортами. Відправили на вклейку у Відень, ще 5 жовтня, 18 жовтня прийшло повідомлення на емейл що візу одобрили, і термін до якого віза дійсна, і указано що цей лист маємо взяти з собою в Канаду, по прильоту, щоб нас перевірив ( одобрив) офіцер. А коли чекати паспорти ? Можливо в когось було таке ж. ? Заздалегідь велике спасибі )
-
Всім добрий вечір,при реєстрації на здачу біометричних даних у Львові до листа запрошення ще додають «Письмову згоду» Записалась в Краків,надіслали тільки 1 сторінку,запрошення з датою ,штрих-кодом. Де взяти цю письмову згоду для Польщі чи можливо її взагалі не потрібно?