Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ksundel
    wrote on last edited by
    В тиждень не вкладетесь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mikhail Anatolievich🏐
    wrote on last edited by
    Доброї ночі, можливо хтось діяв так само. Планую прилетіти в торонто 11 березня з знайомими, вони планують залишитись в торонто на тиждень, зробити всі документи а потім повернутись в європу. Я намірений полетіти звідти в Альберту, місто Едмонтон, але користуючись моментом хочу зробити документи разом з ними. Чи варто це робити, чи краще оформляти всі документи вже в Едмонтоні? Можливо є різниця між медоглядами в провінціях, банками, sin номерами?
    1 Reply Last reply
    0
  • t772066263T Offline
    t772066263T Offline
    Aleksandra 🕉
    wrote on last edited by
    ‼️Подскажите, заполняем анкету на продление визы ребёнку . Вопрос что писать в графе : «Подтверждение наличия средств финансовой поддержки» ??
    1 Reply Last reply
    0
  • t641161054T Offline
    t641161054T Offline
    EarvᎥØuØus𝑒ssᎥ ✙
    wrote on last edited by
    Так в Канаді набагато швидше вклеїти візу. Тут в чаті були питання як де і скільки часу займає вклеїти візу, заїхавши по foil less. Виїхавши з Канади ви не зможете повернутись не велеївши візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t425593858T Offline
    t425593858T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Дякую, будемо щось думати
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Єдине я не впевнений, чи можна виїхати не маючи вклеєну візу, але думаю проблем не повинно бути. Для вклейки вам потрібно надіслати копію листа фойлес візи, заповнену форму згоди та сам паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t425593858T Offline
    t425593858T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Я розумію,вже подалися на візу ще три місяці тому, і ще не має результатів. А потрібно по сімейним обставинам на трошки повернутися. І не знаємо як правильно в цій ситуації поступити
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Другий раз подаватися не треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Ви можете вклеїти візу в будь-якому візовому центрі Європи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    В ідеалі треба вклейку зробити, а потім туди сюди скільки заманеться. Не відомо що буде після 31 березня і чи зможете взагалі потім отримати візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙
    wrote on last edited by
    До речі в Торонто є українські школи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t425593858T Offline
    t425593858T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, жінка зараз має приїхати з сином назад в Україну з Канади. Туди вона заїхала по foil less візі і вклейку ще не зробила. Вона має ворк перміт, а в сина (10років) візітор перміт. Чи можливо податись на візу знову з України, щоб була вклеєна в паспорт? Щоб була можливість повернутись в Канаду поки діють перміти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5154190935T Offline
    t5154190935T Offline
    Kateryna Musa
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Скоро збираємося до Канади (Альберта), цікавить питання медогляду - де краще його зробити, в Канаді чи по дорозі до неї? Зупинимось на тиждень в Великобританії, як варіант можливо там зробити. Що порадите? На сайті пише 300 фунтів за дорослого, ціна трохи більше, здається . Нас двоє дорослих і діти 10 р і 2.7 р
    1 Reply Last reply
    0
  • t606571144T Offline
    t606571144T Offline
    plaazzaa
    wrote on last edited by
    Всім привіт, давайте знайомитись👋🏼, мене звати Сергій Мені 18 років, та я з Маріуполя. З дитинства я мріяв про життя у Канаді і ось в кінці цього місяця переїжджаю до Міссісаги, Торонто. Можливо хтось шукає орендаря для вільної кімнати або напарника для спільного зйому квартири? Якщо ви цікавитесь спортом, дизайном або вивченням мов так само як і я, думаю, ми б змогли стати гарними сусідами. Мене надихає думка про те щоб познайомитись із місцевим ком'юніті та стати йому у пригоді. Маю досвід роботи на пошті та експедитором, але також готовий братися за: -вигул собак -миття посуду -прибирання будинків -догляд за домом та тваринами, поки Вас немає вдома -та інші роботи Я відповідальний та швидко навчаюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1952612118T Offline
    t1952612118T Offline
    Roman Show
    wrote on last edited by
    Чи можна поміняти права на G-Full в Онтаріо якщо в мене іспанські права яким рік часу (раніше в мене були укр 7 років) ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D 1987
    wrote on last edited by
    Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор ! У нас є величезний вибір автомобілів Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t1966102109T Offline
    t1966102109T Offline
    Ross SMM
    wrote on last edited by
    25 січня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Savitar Savitar
    wrote on last edited by
    Привіт! А якого числа виліт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1966102109T Offline
    t1966102109T Offline
    Ross SMM
    wrote on last edited by
    Привіт усім) Питання тим, хто летів із Португалії(в мене Фаро) В мене час між пересадками 1,45 год. Підкажіть, будь ласка , які процедури будуть в Португалії під час всіх реєстрацій(check in пройшов вже онлайн) А решта як? Бо як виявилося в Португалії не так проходить реєстрація як в інших країнах Заздалегідь вдячний за інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ‚
    wrote on last edited by
    Я ваш друг Ахмед з Єгипту. Мені сумно через те, що відбувається у вашій країні. Я сподіваюся, що всі війни в країні закінчаться, але не сумуйте. Бог бачить усе, що відбувається.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags