Українці в Канаді_Canada
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка ! 12.10 відвезли паспорти на вклейку візи у Варшаву, а 14 нам прийшов лист на пошту про змінну статусу, я зайшла в кабінет і пише що «14.10- вашу заявку схвалено. Перегляньте свої повідомлення нище» але нічого більше немає( і трек номерів нам не давали у Варшаві, скажіть можливо хтось мав таку ситуацію, коли можна забирати паспорти? Щиро дякую!
-
Підкажіть будь ласка Отримала таке сповіщення: The decision envelope for your application, tracking ID... has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Berlin on Fri Oct 14 2022 via courier partner. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs. Де дізнатись якою службою вислали мій паспорт ? Чи буде ще один лист, так стались обставини, що я зараз не на місці. І хочу перенаправити свою доставку. Підкажіть чи це можливо.
-
Підкажіть, дитині, 3 роки, в аплікації, при заповненні, не поставили, що потрібно Work Permit. Всім іншим членам родини позначили, що потрібно work permit. Зараз чекаємо візи, хвилюємося щодо того, чи можна буде отримати wp на дитину в аеропорту, чи зараз можна додатково запросити.
-
Доброй ночи, подскажите приложения , либо же сайты по продажам-покупке машин в Канаде
-
Сейчас недорогие билеты на ноябрь через Амстердам
-
Если одной авиакомпании есть вариант что посадят на рейс в Англию и все будет ОК если разные то без визы вообще ни куда не улетите
-
У Вас одна авиакомпания?
-
Дякую
-
А чи треба мати свої роздруковані сертифікати ковід ?
-
Підкажіть будьласка , чи потрібен плр-тест для виїзду в Канаду , і чи потрібне якесь страхування робити?
-
Зрозуміло, бо коли я заповняла наші анкети, то вказувала що хочу працювати,,,,просто всім по різному приходять відповіді) Дякую 🙂