Українці в Канаді_Canada
-
Здавала у серпні , в черзі було до 10 чоловік, за годину всіх прмйняли
-
Ще Нова Шотландія також, але лише категорію B.
-
Зверніться до конгресу українців у Канаді, дізнайтеся яку інформацію вони можуть вам запропонувати. Saskatchewan: www.ucc.sk.ca/uk Manitoba: manitoba4ukraine.ca
-
Я ВЖЕ НЕДОЧЕКАЮСЬ ВІЗИ
-
Змінились нещодавно вимоги для Альберта апатюніті стрім. Я так розумію, що Альберта розвинутіша економічно за Манітобу, там легше знайти працю
-
Номери підтримки Українців по програмі CUAET Telephone: +1 613-996-8885 Email: [email protected] SMS: +1 613-686-3658 WhatsApp: 613-909-8881
-
Доброго дня. Чи була у когось проблема з паспортом який продовжили у консульствi? Чи видали вiзу? Не було проблем в аэропорту? Дякую
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisterUser?Length=7 Коли вже виберете біометрію у Львові,там буде три посилання на біометрію
-
Доброго дня , не могли би ви скинути посилання на цю реєстрацію . Дякую ☺️
-
Дякую) А,то я вже почала переживати,що зробила щось не так:)
-
Ну,але ж це і є ,що вони пришлють дату на здачу біометріі І,звонила я на гарячу лінію і мені теж сказали,що зараз проблема з записом ,тому пишіт в електронному вигляді Чи я щось може не розумію? )
-
Дякую) Але,я послала в електронному вигляді на сайт Канади Там писало,що можна подавати онлайн,телефон і електронна Почта