Українці в Канаді_Canada
-
А Вы все документы положили? 1. Приглашение 2. Форму визового центра 3. Оплату если не забираете сами
-
Дякую, бо в мене ще не змінився , а в дружини змінився) я просто вже переживати починаю ))
-
Добрий вечір ! Підскажіть будь-ласка , у всіх після вклейки статус змінювався в кабінеті чи ні ?
-
Добрий вечір, підскажіть, будь ласка, я з мамою подала на вклеєння візи в паспорти з Анталії до Анкари. Але паспорти вже в друге отсилають нам назад, в чому може бути проблема чи як її з'ясувати?
-
Підкажіть, будь ласка, куди писати щоб замовити нову візу дитині? Ми вже пару тижнів у Канаді, у дитини (13 років) у січні закінчиться паспорт, тож маю намір подовжити його у консульстві. Чи можу я знову податися на нову візу для дитини (а також стаді перміт, SIN, медікеа тощо), якщо паспорт буде подовжено?
-
Доброго дня панове. Який лист має прийти в акаунт дитини щоби можна було відаравити її документи на в клейку візи
-
О взрослом
-
Ми три місяці чекаємо на запрошення. Пишемо на кризові. Відповідь одна-чекайте, ваша заявка в пріоритеті. 😭
-
Доброго дня! Підкажіть, хто звертався на гарячу лінію в Консульство Канади , з питанням довгого запрошення на вклейку візи. Чи було швидше вирішено питання? Чи є сенс витрачати гроші на цю розмову? Дякую