Українці в Канаді_Canada
-
Здравствуйте,у меня ещё есть вопрос,кто то литературу из Варшавы ,поделитесь опытом в личных сообщениях,чтоб не засорять эфир)ну или здесь,меня интересует какие документы готовить еще-тесты на ковид,документы на багаж,может какие то сертификаты дополнительные.
-
Водійські права в Онтаріо!!!! Опишу вам покрокову інформацію: Маленький нюанс,- у нас чеські права 🤪, і переклади ,які ми зробили в Празі ( з чеської на англійську) їм не сподобались,тож наш досвід водіння не зарахували для того ,щоб відразу здавати на G Full ,отож ми автоматично ідемо на G2(спочатку теорія G1,а потім водіння на G2). Отож : ми з чоловіком поїхали ЛИШЕ записатися на здачу G1(теорія - знаки і вся інформація ,яка стосується водіння автомобіля).Ми ж думали,що ми "найрозумніші"😬 і приїхали у "Данцвіл" о 6 ранку(відкриття о 7),але таких як ми було уже +/-150 а може і 200....ми простояли в загальній черзі близько 50 хв після відкриття,щоб зайти в середину( вся черга на вулиці в дощ чи палюче сонце..)/ люди ,які приходять не вперше 🤣 ( на перездачу)приходять з парасольками і розкладними кріслами - дуже розумно!!! При вході нам дали номерки і дозволили зайти в середину, за хв 10 висвітився наш номерочок( нагадаю,ми хотіли ЛИШЕ записатися на здачу),так нам поради - "спочатку зробіть резервацію для здачі"🫤- підписали документ про здачу,провірили нам зір ( дивитись у штуку де минають лампочки і говорите по правій стороні чи по лівій), зробили нам фото ( НЕ МОЖНА усміхатися😬)і ми оплатили КАРТКОЮ ( не брали готівку) суму 156$,і на жовтій бумазі написали номер комп'ютера... І.....сказали пройти у тестову кімнату🥴....і ми зрозуміли ,що нас посилають здавати тести😱 до яких ми були не підготовлені....😬 Тести були на російській мові ( можна вибрати під час оплати),є можливість,якщо ви не впевнені у відповіді,-посунути питання на потім,тому,що ваш час для здачі екзамену НЕОБМЕЖЕНИЙ!! АЛЕ ж ми приїхали ,щоб отримати дати для здачі тестів🤨..🤣🤣... на початку 40 тестів( 20 знаки і 20 правила поведінки на дорозі)отож,ми рискнули і .....провалили😂 тест( у нас було 6 помилок, а дозволено лише 4🤪). Але ми одразу пішли на "другий круг"🤣..тобто,- ми вийшли знову на вулицю у кінець черги🤬....але за хв 50 вийшов працівник центру і тих хто на передачу покликав у середину,де ми заплатили 16$ за повторну здачу , АЛЕ лише один тест з 20 запитань ( де дозволені лише 4 помилки). Чоловік здав ,а у мене 5 помилок😭,тож я іду на третій круг, знову 16$( дехто з людей був вже по 6 кругу..).. ГОЛОВНЕ - при вході в тестову кімнату ви повинні ОБОВ'ЯЗКОВО вимкнути тел!!!отож, я зайшла на третій круг🤪, і маючи 15 правельних з 15 ( залишалось ще 5,тобто на цей раз я б здала..)у мене дзвонить телефон 😱😱😱,після чого, номер мого комп'ютера на якому я здавала- заблокували і сказали на весь зал" Hanna cancel"-(..дуже обідно і стидно) і мене вигнали🤬,та заборонили перездавати тест у цей день,можливість перездачі АЖ ЧЕРЕЗ 24 години🥴....( і сміх і гріх..)🤪. Якщо ви здали успішно G1- вам видадуть бумашку "водійські права"( і в цей момент ваші права вже не дійсні) Щодо G2- водіння,вам потрібно зателефонувати за номером тел який буде вказаний на вашому новому водійському посвідченні і забронювати дату для здачі практики. Можливо моя історія когось врятує від подібних помилок🤔. Щодо екзамену з водіння,напишу після того як ми здамо🚗 Бажаю всім успіхів !!!!
-
Не знаю відповів вам хтось чи ні, та робоча віза відкривається автоматично дорослому, а вища туристична дитині до 18 років
-
-
Добрий вечір, підскажіть, будь ласка, що можна зробити, якщо біометрію здавала в Дюсельдорфі, листа на відправку паспорта ще не отримала, а по сімейним обставинам треба в Україну. Чи можу я відправити і забрати паспорт в Україні? Дякую)
-
Contact us by phone: +48 221530042 Contact us by email: [email protected]
-
Панове, може хтось мав таку халепу: коли відправляв у Варшаву паспорт, "запит" на паспорт вклав у конверт, а "згоду" на обробку персональних даних забув. Які є варіанти у цій ситуації? Чи можуть дати візу без тієї "згоди"?
-
❌ Снимаем ограничения в разрешении на работу Если вы приехали по #CUAET, получили work permit и в самом низу документа видите ряд ограничений, то значительная их часть наверняка связана с прохождением медкомиссии: Канада не хочет, чтобы кто-то, о чьём здоровье ничего не известно, работал, к примеру, с детьми. Чтобы избавиться от ограничений, нужно пройти медкомиссию (что и как – по этой ссылке). Если её результаты покажут, что у вас нет медицинских противопоказаний к выполнению определённого рода работ, можно получить новое разрешение на работу без таких ограничений. Для этого потребуется подать заявление – автоматически ограничения не снимаются. Заявление на разрешение на работу подаётся онлайн на сайте министерства иммиграции: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Подробные инструкции на той же странице и дальше по ссылкам. Для CUAET подача заявления бесплатна.
-
Як будувати кредитну історію🧐 Без хорошої кредитної історії ви точно не візьмете іпотеку чи кредит на машину. Кредитна історія створює рівень довіри до вас. ⠀ Кредитний рейтинг цифрова величина від 0 до 850 балів. Як тільки ви прибуваєте в Канаду і відкриваєте картку, ваш скор(рівень) буде доволі низьким. ✅Користуєтесь кредиткою. Я ніколи дома не мав кредиток, все купував дебетом. Але треба. ✅Не використовуйте більше 35% балансу. Чому? Якщо будете в 0 юзати кредитку, фінансова установа подумає, що ви в зоні ризику, бо вам більше треба коштів. ✅Погашайте відразу кредитку. Намагайтесь погашати не мінімальну суму, яку потрібно, а більше. Як можете. ✅Ні в якому разі не забувайте хоча б частково погашати. Майте на увазі, що деякі банки зараховують кошти протягом 5 робочих днів. ✅Підключіть регулярні платежі до кредитки. Інтернет, комунальні, чи інші платежі. Це буде тільки позитивно впливати на ваш рейтинг. ✅Час. Якщо ви тільки почали, рейтинг низький, з часом він буде рости. ⠀
-
Підкажіть будь ласка Можливо хтось знає Чим вигідно і надійно відправити речі З Угорщини до Канади