Українці в Канаді_Canada
-
А скільки приблизно займає часу проходження медогляду в Канаді?
-
У разі непроходження медогляду протягом 90 днів що станеться з візою, чи ворк премітом, можуть анулювати, чи тощо?
-
2 шляхи: робити мед. огляд до прибуття в Канаду, або після прибуття в Канаду. Якщо летіти без мед огляду то отримаєте воркперміт все одно, але треба бути пройти мед огляд протягом 90 днів. Або ж робите мед.огляд до Канади ще, маючи вклеєну візу, і через 1-3 тижні ваші результати будуть в системі IRCC і ви отримаєте воркперміт в аеропорту без обмежень.
-
Доброго вечора, чи потрібен медичний огляд по приїзду в канаду для отримання WP?
-
А тільки до кінця березня дають чи поїхати треба саме до кінця березня?
-
Сайт запрацював! Подивіться чи у вас також
-
Не дадуть вже в квітні.просто як турист
-
Мені говорили, що можливо самим потім прийдеться оформлятися, наскільки це правда не знаю
-
Тоді спробуйте звернутися до служби підтримки. Бо це дійсно дуже мало часу. Пересадка скоріш за все ще в іншому терміналі буде. Якщо потім летите до Манітоби чи Альберти, якщо правильно пам'ятаю, потрібно 10-15 хв добиратися до 3 терміналу. Можливо встигнете якщо: 1. Літак прилетить вчасно і черги на реєстрацію прибулих будуть меньші 2. Менеджер увійде в ваше положення і прийме у вас документи для оформлення wp одразу, без черги 3. Якщо добре зорієнтуєтеся на місці і швидко заберете багаж і встигнете на реєстрацію Але я вважаю, що краще звернутися до служби підтримки та обговорити цей нюанс