Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,які документи потрібні та листки потрібно брати з собою на здачу біометрії?Та згодомчи можу я наприклад здати біометрію в Лондоні,а паспорт на вклейку відправити по пошті в іншу країну?(і що потрібно буде класти в лист,окрім паспорту?)Вдячна за вашу відповідь.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якої курєрською службою повертають паспорта з вже вклеєно візою у Варшаві? Так vsf global вказує tnt Express, однак вони про це нічого не знають
-
Відмінили термін в 30 днів, можна здавати будь-коли
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка : я не можу schedule an appointment for biometric enrolment, маючи на те запрошення, бо всі місця в Польщі (де я зараз) зайняті на місяці вперед, а ідея поїхати на день в іншу країну і здати відбитки там мене осінила тільки зараз, і в листі сказано, що я маю здати відбитки до 5 вересня, питання - я можу просрочить здачу? здати через днів 10 наприклад? чи мені зареф'юзять мою application і прийдеться заново її створювати? І чи буде це платно? чи мені слід просто написати їм листа електронного про те, щоб мені цей термін здачі подовжили?
-
Привіт, я Інна Печак, керівник першого міжнародного Клубу для підлітків Teen Leaders Club. Цей Клуб заснований 14-річним підлітком для підлітків. Сьогодні багато дітей були змушенні покинути свої домівки, міста, країну тому залишились без своїх друзів та оточення, у віці підлітка 13-19 років це надважливо. Тому наш Клуб зробив міжнародний онлайн формат якісного та дружнього спілкування та оточення, де вони зможуть дружити, знайтися в містах/країнах в яких зараз проживають. Робити спільні проєкти та надихатися результатами, підтримуючи один одного. Лекції з досвідченими у своїй сфері експертами та друзями Клубу. Теми та сфери які будуть обговорюватись надважливі для формування свідомого та потужного покоління, яке формуватиме майбутнє (фінансова грамотність, підприємництво та інвестування, сексуальне виховання, мистецтво, етикет, щастя, здоров'я, спорт, правильне харчування, взаємовідносини, оточення, дружба, корисні звички). В Клубі можна знайти Наставника та ментора з успішних підприємців, який підтримає в перших кроках та за руку доведе до наміченої Цілі або результату. Щоб потрапити до нашого Клубу достатньо зайти на наш сайт, ознайомитись та заповнити заявку. На сайті ви знайдете всю потрібну інформацію. Бажаю всім добра. teen-leaders.club
-
Да. Пишите в линые, если что)
-
Дякую