Українці в Канаді_Canada
-
Ксерокопія паспортів
-
Хто вже в Канаді, і влаштовував дітей у школу? Розкажіть про ваші дії. Чи можу я, будучи ще в Україні, знаючи в яку школу піде дитина, заповнити всі документи онлайн, щоб не втрачати час? І чи потрібно перекладати свідоцтво про народження і атестат офіційно, чи я можу це сама зробити?
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка,реквізити для оплати послуги кур'єра. Дякую
-
Добрий день. скажіть будь ласка, сьогодні схвалили візу та отримали з дружиною підтвердження на відправку паспорта. Але заявка на дитину, 11 років ще на розгляді. як вчинити у такій ситуації? надсилати всі три паспорти чи чекати на підтвердження на дитину? він біометрію звiсно не здавав. Дякую
-
Напишіть будь ласка хто забирав паспорт через курьєра Відень Італія як оплатити через пошту щоб курьєр приправив паспорт
-
Вас цікавить життя на західному узбережжі острова Ньюфаундленд? За останні три дні було розміщено 22 вакансії в місті Корнер-Брук та його околицях. Are you interested in living on the west coast of the island of Newfoundland? Twenty-two jobs were posted in the past three days located in and around the city of Corner Brook. ca.indeed.com/jobs?l=Corner%20Brook%2C%20Newfoundland%20and%20Labrador&radius=50&rbl=Corner%20Brook%2C%20NL&jlid=2da656c44273397a&fromage=3&vjk=866841eb05e8087a